ATV

Otvoreno progovorila

Goga Sekulić ide na operaciju

  • Izvor: Agencije
  • 19.12.2022. 15:12

Gotovo da nema pjevačice na našoj javnoj sceni koja se nije podvrgla nekoj estetskoj korekciji, a tom trendu nije odoljela ni Goga Sekulić koja je svojevremeno povećala grudi i usne kako bi parirala koleginicama na estradi.

Iako je imala zadvoljavajuću veličinu poprsja, pjevačija priznaje da je to učinila iz čiste zabave, a kada je saznala zapanjujuću činjenicu od svog doktora odlučila se na drastičan potez.

"Jednom sam srela Soraju kod zajedničkog doktora, pa nam je merio obim grudi. Rekao mi je da imam veće grudi od nje", kaže pjevačica, koja će se uskoro podvrgnuti novoj operaciji.

"To nije važno, ja sam visoka i smatram da za moju visinu i kilažu nemam ni prevelike, a ni premale grudi. Ipak, rešila sam da izvadim implantate! Moram to da uradim jer me mnogo bole leđa… Operisaću se u Beogradu. Doći će iz Grčke jedan doktor da me operiše. Taj zahvat nije jednostavan i oporavak traje dugo. Doktori kažu da je najbolje da to uradim zimi", rekla je za domaće medije.

Za razliku od nekih javnih ličnosti koje ne žele da priznaju šta su korigovale, Sekulićeva o tome otvoreno govori.

"Grudi sam radila iako nije bilo potrebe za tim. Imala sam dobre prirodne grudi, ali eto, drugarice su se operisale jer nisu bile zadovoljne veličinom, pa sam im se i ja pridružila. To je bilo pre desetak godina, zato je došlo vreme i da ih promenim, a usput i da ih smanjim", priča Goga i dodaje da to nije njena jedina estetska intervencija:

"Stavljala sam hijaluron u usne i ubrizgala sam botoks u lice, ali malo. Smatram da bi svi trebalo neke sitne stvari na sebi da doteraju", prenose domaći mediji.


(GrandTV)

Tagovi: