ATV

Pjevačica

Dunja Ilić objavila fotografiju sa momkom

 • Izvor: Blic
 • 13.08.2022. 10:11

Pevačica Dunja Ilić (30), koja je prije tri godine pokušala da oduzme sebi život, podijelila je na društvenim mrežama fotografije sa novim izabranikom, te usput otkrila da sad živi u BiH.

Ti si ljubav mog života! Naš svijet! – navela je ona u opisu jedne fotke.

"Prvi dan zajedničkog života sa mojim 16 godina starijim dečkom, nikakvih 30 ni pi**e materine! Ljubav ", navela je ona, tvrdeći da njen partner nije duplo stariji od nje, kako se pročulo prije deset dana.

Podsetimo, Dunja je 2019. godine bila u centru skandala kada je u lajv prenosu na Instagramu pokušala da digne ruku na sebe.

"Zlostavljana sam od svoje pete godine. Kada sam išla sa ocem i sa njegovom tadašnjom djevojkom na jedno putovanje, ona je komentarisala kako je njegov odnos prema meni klasičan incest i boleština. Ja i danas vjerujem da je moj otac imao neke emocije prema meni koje nisu u skladu sa očinskim. Umrijeću, ništa nemam da izgubim", rekla je Dunja tad i potom ispričala kako sumnja u to da su njeni roditelji zaista njeni, te da je usvojena.

Dunja je za vrijeme koje je provela na estradi bila veoma kontroverzna, baš kao i njene pjesme, a mnogi su je pitali da li će se vratiti na scenu. Ipak, kako kaže, to više nije njen cilj, piše Blic.

Tagovi:
 • 12:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:15 Serija: Red Rok (R)

  Red Rok je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 12:35 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:50 Serija: Merdokove misterije (12+) (R)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.