ATV

Због здравствених проблема

Боки 13 пуштен из затвора

  • Извор: Мондо.рс
  • 28.11.2023. 22:45

Пјевач, шоумен и некадашњи ријалити учесник Бојан Јовановски, познатији као Боки 13, пуштен је из затвора, а разлог је његово лоше здравствено стање. Кривични суд је прегледао његове љекарске извјештаје, због чега је одлучио да га пусти из затвора.

Поводом овога огласио се и његов адвокат.

"Поводом питања за које показујете интересовање, као бранилац, потврђујем информацију да је Основни кривични суд Скопље донио одлуку о обустављању издржавања казне затвора осуђеном Бојану Јовановском. Иако је ова одлука закаснила, треба је поздравити као закониту, правичну и прије свега хуману, донијету на основу два узастопна позитивна мишљења надлежног јавног тужиоца у истом поступку и на основу комплетне медицинске документације о здравственом стању осуђеног", рекао је Туфегџић, преноси Скопље 1.

Боки 13 је био осуђен на деветогодишњу затворску казну за случај "Рекет".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм