ATV

Pjevačica

Bekvalačeva priznala: Kada bi mi ukrali telefon, karijera bi mi bila završena

  • Извор: Аваз
  • 03.02.2022. 22:20

Pjevačica Nataša Bekvalac bila je gost u jednoj emisiji gdje je progovorila o mnogim nepoznatim temama iz svog života.

Priznala je da privatno voli da se oblači potpuno drugačije i da garderobi generalno ne pridaje nikakav značaj. Često se pojavljuje u trenerci, bez šminke i sa neobavezno pokupljenom kosom.

Dodala je da toliko ne brine o izgledu u nekim situacijama, da bi vjerovatno ostala bez posla kada bi neko došao u posjed njenog mobilnog telefona.

- Kad bi meni neko ukrao telefon, ne daj Bože, ali mislim da bi meni karijera bila završena. Nije ništa eksplicitno, ali sve agencije koje rade sa mnom bi me otkazale. Mi u grupama šaljemo jedni drugima slike ujutru u svakakvim izdanjima, ne daj Bože kako izgledamo, priznala je.

Kada su u pitanju poslovni sastanci, ona navodi da se ni tada ne sređuje pretjerano, jer, kako kaže, obično sarađuje sa prijateljima.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм