Pjevačica

Bekvalac: Odbila sam Marininu pjesmu koja je postala hit

 • Извор: Курир
 • 08.02.2022. 21:41

Nataša Bekvalac važi za nekoga ko se ne libi da kaže ono što misli.

Sada je otkrila detalje iz prošlosti o kojima dosad nije pričala, a tiču se jedne njene odluke u karijeri.

Pjevačica je, naime, odbila jednu numeru koju je pokojna autorka ogromnog broja hitova Marina Tucaković napisala specijalno za nju. U pitanju je pjesma “Lutka”, koja samo na Jutjubu bilježi više od 32 miliona pregleda.

– Ne volim ja to – lutka. Lutka je lijepa, nema osjećanja, ćuti. Zato sam i odbila jednu pjesmu koju su Marina Tucaković i Damir Handanović napisali za mene. Poslije toga je tu pjesmu otpjevala jedna moja koleginica i postala je hit. Nikad ovo nisam rekla, otpjevala je Katarina Grujić – rekla je Nataša za Kurir, kojoj nije krivo što je propustila potencijalni veliki uspjeh.

– Moje rane su nevidljive, te su rane uvijek najgore, dobar mi je život, al’ nisam ja, kao lutku su me imali, kao lutku su me gledali, a ja sa lutkama nikad nisam zaspala. Dobar život imam ja, sve sam to lažima ženskim kupila, osmijeh od milion dolara za suze bih sad ustupila – riječi su pomenute pjesme.

 • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

  Серија: Ко те шиша (12+)

 • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 22:45 Филм

  ''''Филм

 • 00:55 Ноћни програм

  Ноћни програм