Пјевачица

Андреана Чекић открила како је смршала 13 килограма

  • Извор: Телеграф
  • 24.04.2024. 13:30

Пјевачица Андреана Чекић недавно је објавила четити нове пјесме, а о успјеху, финансијама и приватном животу сада је искрено проговорила.

Како је открила на питање о новцу који је уложила у пјесме - није жалила.

"Прижељкивала сам да ће овако проћи све, све колеге су ме похвалиле. Нисам размишљала о финансијама, нисам рачунала колико ме је све коштало, нити ћу", рекла је Андреана за Блиц.

Своју линију за велики повратак је такође довела до перфекције, па је открила да је смршала чак 13 килограма.

"Нисам држала дијете, али се трудим да не једем све и свашта, већ паметно. Избацила сам хљеб, сад попијем по пет, шест литара воде. Некада то није био случај. Смршала сам 13 килограма, гледам да још смршам, да скинем стомак", рекла је пјевачица.

Пјевачица је причала о дружењу са Дарком Лазићем и Каћом, а како је истакла, не жели да се уда.

"Дарко, Каћа и ја се дружимо, не причамо о музици. Забавно нам је кад се дружимо. Дарко ме пита када ћу да се удам, јер зна да не желим да станем на луди камен. Немам дечка, нити желим да га имам тренутно. То ће се десити једног дана, када буде требало да се деси. Љубав ми не фали, ја љубав налазим у свему - у породици, мојим братанцима, ја њихову љубав упијам, имам љубав пса, публике...", казала је она.

Прокоментарисала је и горећу тему на естради - разводе, те навела да је Драгани Мирковић писала на Инстаграму.

"Писала сам Драгани Мирковић на Инстаграму, пожељела сам јој снагу. Ја знам да је тешко кад се растајеш, поготово кад са неким проведеш толике године. Тада се живот мијења из корена. Али, ако не иде, боље је растати се. Можда је то на почетку било лепо, али то не значи да је увијек тако", искрена је пјевачица, преноси Телеграф.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: