Glumica

Anđelka 10 dana krila da je rodila kćerku: Dala joj posebno ime

  • Извор: Курир
  • 29.05.2023. 22:45

Anđelka Prpić porodila se po drugi put i na svijet donijela djevojčicu, kojoj su ona i njen izabranik Marko Ž. dali ime Čarna. Iako se vijest da se porodila pojavila juče, kako piše Kurir, glumica je postala mama po drugi put u subotu 20. maja.

Ona je to krila kako bi izbjegla medije, a zamolila je i svoje prijatelje da se ne oglašavaju na društvenim mrežama, kako bi što duže svoj porođaj držala u tajnosti. Takođe, Anđelka je na svom Instagramu nakon porođaja postavljala snimke s trudničkim stomakom, a u kojima reklamira pojedine proizvode, te niko nije ni slutio da je beba došla na svijet.

Inače, ime Čarna, koje je par odabrao za svoju nasljednicu, glumici je veoma važno. Ona se tako zvala u seriji "Žene s Dedinja", u kojoj se proslavila. Osim toga, ime Čarna u prenesenom značenju je "ona koja očarava", "ona koja opčinjava" i "ona koja je čarobna".

Prpićka je i ranije isticala koliko joj je baš ta uloga promijenila život, te da vrijeme dijeli prije i poslije nje, i zbog toga nije iznenađujuće što je bebu nazvala Čarna.

- Zato što sam tada sebi potvrdila da je profesija za koju sam se školovala ipak ona prava za mene! Zato što sam na pravi način upoznala značenje riječi set, reditelj, direktor fotografije i sve ostale postulate ozbiljnog snimanja! A i zato što sam dobijanjem te uloge dobila i tri divne osobe za prave prijatelje - rekla je svojevremeno Prpićka.

Džej Lo fotografijom u kupaćem uzdrmala mreže

Džej Lo fotografijom u kupaćem uzdrmala mreže

Informacija da je postala majka nije jedina koju je Anđelka sakrila. Ona i tokom trudnoće nije otkrivala kog je pola beba, a čak je i krevetac koji joj je spremila u bijeloj boji, pa je i nakon što je objavila njegovu sliku, ostalo nepoznato da li će roditi dječaka ili djevojčicu.

Jedino što je upućivalo da će postati mama kćerke je objava njene prijateljice Marije Kilibarde. Voditeljka je na Instagram postavila fotografiju na kojoj su Anđelka, Anja Mandić i ona, i u opisu je napisala "Četiri musketara", što je izazvalo bezbroj komentara i nagađanja.

Šavija se obratila Osmanu Kariću i otkrila zašto se nije pojavila na sudu:

Šavija se obratila Osmanu Kariću i otkrila zašto se nije pojavila na sudu: "Tvoj sin me je unakazio"

Anđelki je Čarna drugo dijete, dok je njenom partneru Marku prvo. Ona ima sina iz prethodnog braka s beogradskim ugostiteljem Dariom Prpićem. Brat je radostan što je konačno dobio sestru i više nije jedinac.

Podsjetimo, u javnosti je početkom godine kao bomba odjeknula vijest da je glumica u drugom stanju i to s jednim od najboljih prijatelja svog bivšeg muža i nesuđenog kuma. Dario je, naime, trebao da vjenča Marka i njegovu tadašnju djevojku, s kojom je bio 11 godina u vezi, ali do sklapanja tog braka nije došlo.

Poplava u banjalučkom naselju Priječani: Ugroženo 100 domaćinstava

Poplava u banjalučkom naselju Priječani: Ugroženo 100 domaćinstava

Pozvali smo Anđelku, ali ona nije željela da priča o svom porođaju.

- Hvala vam na lijepim riječima, ali ne želim da dajem izjave - bila je kratka glumica.

Тагови:
  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм