Предсједник Владе Републике Српске

Вишковић: Бањалука симбол развоја и напретка

 • Извор: АТВ
 • 22.04.2024. 10:25

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку грађанима и руководству Бањалуке, поводом 22. априла, Дана града.

"У име Владе Републике Српске, и у своје име, срдачно вам честитам 22. април, Дан града Бањалуке, која је постала, не само економски, већ и културни и спортски центар, те симбол развоја и напретка. Поносни смо на непрестан развој Бањалуке, која својим грађанима нуди богатство прилика за лични и професионални успјех", изјавио је Вишковић.

Вишковић је навео да ће Влада Републике Српске наставити, као и до сада, да пружа свесрдну подршку реализацији значајних развојних пројеката, који ће допринијети бољем и квалитетнијем животу свих грађана.

"Нека данашњи дан буде прилика за славље, али и подстрек за даљи напредак и просперитет Бањалуке. Обиљежавајући годишњицу ослобођења града од фашизма у Другом свјетском рату, присјећамо се и одајемо почаст палим борцима НОР, ослободиоцима Бањалуке, који су дали немјерљив допринос у антифашистичкој борби", рекао је Вишковић.

Пратите нас и путем Вибера

 • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 22:45 Филм

  ''''Филм

 • 00:55 Ноћни програм

  Ноћни програм