Састанак руководства партије

СПС: Спремни смо за изборе, очекујемо договор унутар Републике Српске

  • 18.05.2024. 16:15

У Народној скупштини Републике Српске одржан је састанак руководства Социјалистичке партије Српске са представницима градских и општинских одбора на којем је понајвише било ријечи о предстојећим изборима, припремама за Конгрес партије и социјално-економским мјерама у интересу грађана.

На састанку, којем су присуствовали високи функционери партије, као и представници локалних одбора разматране су кључне теме од локалног значаја, као и национална политичка питања. 

“У наредном периоду посебну пажњу посветићемо јачању партијске инфраструктуре на локалном нивоу, унапређењу комуникације са грађанима и подршци њиховим потребама. Истакнута је важност активног учешћа локалних одбора у политичком процесу. СПС остаје посвећена принципима демократије, социјалне правде и економске стабилности, те ће наставити да ради на остваривању интереса свих грађана Републике Српске”, саопштено је из СПС-а.

Предсједник СПС-а Горан Селак рекао је да СПС гледа народ директно у очи, а не са висине и да то мора бити образац понашања сваког локалног функционера партије.

 “Вриједности на којима почива СПС налажу да увијек будемо доступни свим грађанима и да се боримо да народу вратимо што више од онога што својим радом заради. Борићемо се за економску стабилност која отвара врата новим радним мјестима. Посебно ћемо се борити за оне најрањивије у друштву - старије, дјецу, особе са инвалидитетом и сиромашне. Данас смо дефинисали социјално-економске мјере које су искључиво у интересу грађана и које ћемо доставити надлежним органима”, рекао је лидер СПС-а.

Из СПС-а су саопштили да припреме за Конгрес партије улазе у саму завршницу. На састанку је разговарано и о Локалним изборима на које ће СПС спремно изаћи и на којима очекује наставак раста којег СПС биљежи у претходна два изборна циклуса.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: