Удружење жена жртава рата

Рајилић: Постављањем ратне заставе тзв. Армије БиХ негирају српске жртве у Подрињу

  • Извор: СРНА
  • 11.06.2024. 12:26

Предсједник Удружења жена жртава рата Републике Српске Божица Живковић Рајилић изјавила је Срни да постављање ратне заставе такозване Армије БиХ на Крагљиводи на магистралном путу Сребреница-Скелани представља провокацију и негирање српских жртава рата у Подрињу.

Рајилићева је позвала надлежне институције Српске да открију и санкционишу виновнике како се овакве провокације више не би поновиле на територији Републике Српске.

"Ово представља још једну провокацију, понижење српских жртава и њихових породица, те негирање српских жртава рата у Подрињу", рекла је Рајилићева.

У мјесту Крагљивода на магистралном путу Сребреница-Скелани јутрос је уклоњена ратна застава такозване Армије БиХ, која је провоцирала и вријеђала српске жртве и њихове породице.

Уклоњена ратна застава тзв. Армије РБиХ у мјесту Крагљиводе

Уклоњена ратна застава тзв. Армије РБиХ у мјесту Крагљиводе


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм