Посланик СНСД-а

Мазалица: Народ који веже коња гдје му окупатор каже није државотворан

 • 04.04.2024. 22:11

Посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Срђан Мазалица рекао је да народ који веже коња гдје му окупатор каже није државотворан народ.

Након што је данас министар иностраних послова у Савјету министара Елмедин Конаковић, послије интервенција Кристијана Шмита на Изборни закон БиХ, рекао "вежи коња гдје ти ага каже", Мазалица је навео да народ који није државотворан не може имати државу да је праведна и да траје.

"Држава која није праведна и која није добра свима траје онолико колико дуго је завезан коњ и колико се окупатор пита. И краће од тога", написао је Мазалица на мрежи "Икс".

Конаковић је раније данас рекао да поштује најновију одлуку Кристијана Шмита, наводећи да "није баш муштулук" и да не мисли да је добра одлука ако је Шмитова.

"Како кажу, вежи коња гдје ти ага каже", додао је Конаковић.

Пратите нас и путем Вибера

 • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

  Серија: Ко те шиша (12+)

 • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 22:45 Филм

  ''''Филм

 • 00:55 Ноћни програм

  Ноћни програм