Починиоци морају бити хитно пронађени и кажњени

Ковачевић: Српска јесте и мора бити сигурна кућа за све своје грађане

 • 03.05.2024. 09:20

Напад на имовину повратника у Гацку је апсолутно недопустив и сраман и починиоци морају бити хитно пронађени и кажњени, рекао је делегат Клуба Срба у Дому народа и предсједавајући Заједничке комисије за људска права Парламентарне скупштине БиХ Радован Ковачевић.

Ковачевић је нагласио да Република Српска јесте и мора бити сигурна кућа за све своје грађане, без обзира на њихово вјерско, национално или било које друго опредјељење.

Додик: Осуђујем напад на кућу повратничке породице, хитно наћи нападача!

Додик: Осуђујем напад на кућу повратничке породице, хитно наћи нападача!

"Напад на било којег човјека Српске, напад је на све нас!", објавио је Ковачевић на друштвеној мрежи "Инстаграм".

Полиција у Гацку извршила је увиђај на кући у мјесту Грачаница, након што је власник пријавио оштећење прозорског стакла, и ради на утврђивању околности које су довеле то тога.

Полицијски службеници су утврдили да је у кући у којој, према ријечима лица које је пријавило нико не живи, оштећено једно прозорско стакло употребом ватреног оружја.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.