Српски делегат у Дому народа

Ковачевић: Потомак сам народа над којим јесте почињен, а који никада није починио геноцид

 • Извор: АТВ
 • 24.04.2024. 12:23

Кристијан Шмит је искључиво ништа у БиХ и таква су му и права, поручио је српски делегат у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Радован Ковачевић гостујући на порталу Кликса.

"Жесток и буран разговор са Емелом Бурџовић на порталу Кликс, у којем је још једном потврђено да у Сарајеву не подносе и не допуштају да се изнесе истина. Иако ме водитељка константно прекидала и у неколико наврата чак пријетила да ће прекинути емисију, то ме није поколебало да аргументовано, пристојно и јасно изнесем истину", написао је Ковачевић на друштвеној мрежи Икс.

Ковачевић је поручио да је тзв. резолуција о Сребреници катастрофална за БиХ, да о њој не постоје одлуке органа БиХ и да она никога у БиХ не обавезује.

"Република Српска ће заштитити своја Уставом загарантована права и увијек ће одговорити на једностране потезе против њених интереса", рекао је Ковачевић. 

Пратите нас и путем Вибера

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?