Pozamašna svota

Ko finansira Jelenu Trivić?

 • Извор: АТВ
 • 25.05.2023. 19:10

Jasna poruka od lidera DNS-a kome je Jelena Trivić otela poslanika: njihov nekadašnji Dubravac i bivši SDS-ovac Trninić sigurno nisu došli na lijepe oči, kaže Nenad Nešić.

"Njih dvojica priznaju legitimnost izbora, a Јelena Trivić kaže da su izborni rezultati nelegitimni. Dakle, tri različite osobe. Šta njih može ujediniti? Pa, lični interes. Kako se ostvaruje? Pa, kroz materijalna dobra", rekao je Nenad Nešić, predsjednik DNS-a.

Mnogo novca se slilo u Narodni front, kaže to Trivićkin nekadašnji opozicioni drugar, Nebojša Vukanović. On kaže da joj je finansijer Dejan Slijepčević, ujak Vukote Govedarice. 

"Prema mojim saznanjima to finansira gospodin Slijepčević iz Gacka, biznismen i vlasnik kompanije „GAT“, koji je porijeklom iz Gacka i koji je veoma blizak gospođi Trivić. Tu je jedna pozamašna svota koja je uložena. Kakvi su interesi ne znam ali u politici nema besplatnog ručka", rekao je Nebojša Vukanović, predsjednik liste "Za pravdu i red".

Besplatan sigurno nije ni poslovni prostor koji Trivićka ima u strogom centru Banjaluke, vozač, fotografi, automobil. Vrijeme je da objasni odakle joj novac jer je obični lopov, kaže Nenad Nešić. Poziva se na moral a nemoralne stvari radi. Tražiće da se Narodnim frontom pozabave nadležne službe.

"Vi ste po zakonu dužni da prijavite te prihode. Ja postavljam pitanje, s obzirom da  nije parlamentarna stranka, nema zvaničnih primanja iz budžeta, da nam objasni odakle sredstva da organizuje skupštinu, odakle sredstva da radi ovo što radi, ko joj je kupio automobile koji je vozaju", kaže Nešić.

Ko god finansirao Jelenu Trivić očigledno je da para ima, bile one domaće ili strane. Ono što nikome nije jasno je zašto ih toliko krije. Jasno je da će, ko god finansijeri bili, Trivićka u borbu sama jer joj je opozicija okrenula leđa. Ustvari, jedina borba u koju će ići Narodni front je ona protiv ostatka opozicije. A to jedino može da vodi u njihov kompletan nestanak.

 • 12:15 Документарни програм

  ''Документарни програм

 • 13:10 Емисија: Досије (Р)

  Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

 • 13:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Филм

  'Филм