Скупштину предводио Селак

Изборна скупштина ГрО СПС Бијељина: Срђан Мијатовић изабран за предсједника

  • Извор: АТВ
  • 03.03.2024. 13:36

У Бијељини је данас одржана градска изборна скупштина Социјалистичке партије Српске, а за предсједника одбора изабран је доктор Срђан Мијатовић, члан Предсједништва ове партије.

Изборној скупштини присуствовали су бројни функционери СПС-а које је предводио предсједник партије Горан Селак. 

“Честитам свима који су данас бирани у органе партије, а најприје члановима градског одбора и предсједнику одбора доктору Срђану Мијатовићу. СПС је у процесу унутарпартијских избора, одржавамо општинске и градске изборне скупштине и припремамо се за велики Конгрес партије. Бијељина је важна за СПС и овдје, заједно са нашим партнерима, очекујемо озбиљан напредак и одличан резултат на предстојећим Локалним изборима”, изјавио је данас лидер СПС-а у Бијељини.

Мијатовић се захвалио на подршци чланства и изразио увјерење да ће СПС остварити додатни искорак у Семберији.

“У политички поларизованој Бијељини, СПС ће прије свега водити бригу о грађанима, о сваком човјеку. Сврха постојања политичара и партија требало би искључиво да буде брига о грађанима, о њиховим правима и економско - социјалном стстусу. Ми постојимо због грађана и сигуран сам да ће Семберци то препознати,” рекао је данас Мијатовић.

Изборној скупштини СПС-а у Бијељини присуствовао је и предсједник коалиционог Покрета за Бијељину Миленко Митровић, секретар ГрО СНСД и савјетник предсједника Републике Српске Бојан Савић и Драго Стајић из СДС Семберије.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: