ATV

Milorad Dodik

"U Srpskoj se sluša glas mladih"

 • Извор: СРНА
 • 07.02.2023. 14:23

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da se u Srpskoj sluša glas mladih i da će se u narednim periodu raditi na realizaciji projekta izgradnje studentskog doma u Bijeljini.

Dodik je u razgovoru sa predsjednikom Unije studenata Republike Srpske Urošem Bjelicom i Stefanom Slijepčevićem, predsjednikom Studentskog parlamenta u Istočnom Sarajevu, ponovio da će institucije Srpske nastaviti da aktivno rade na poboljšanju uslova za studente.

"Nakon velikih ulaganja u izgradnju studentskih domova u Istočnom Sarajevu i Banjaluci, u narednom periodu radićemo na realizaciji projekta izgradnje studentskog doma u Bijeljini", istakao je Dodik koji je sa Bjelicom i Stefanovićem razgovarao o svemu što je do sada urađeno.

On je izrazio želju da studenti imaju najbolje moguće uslovei da su zato i u prethodnom periodu realizovali brojne mjere, omogućeno je besplatno školovanje za studente prvog ciklusa i prve godine drugog ciklusa studija koji redovno ispunjavaju svoje obaveze, kao i besplatan smještaj u studentskim domovima.

"O pitanjima u vezi sa studentima i mladima razgovaramo s mladima i slušamo njihov glas i probleme s kojima se suočavaju. Rezultat toga je da danas imamo značajno poboljšan studentski standard", naveo je Dodik na "Instagramu". 

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Енерго клуб

  Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.