Састанак

Додик, Амиџић и Бојић у Требињу: СНСД за многе општинске одборе већ може да прогласи побједу

 • Извор: АТВ
 • 03.03.2024. 17:35

У СНСД-у се ових дана баве организацијом партијског рада. Овога викенда генерални секретар странке Срђан Амиџић, заједно са организационим секретаром Игором Додиком и једним од потпредсједника Мирославом Бојићем, обилази одборе по Херцеговини. 

Новинарима су рекли да је ово тек први круг и да су задовољни стањем на терену гдје је потврђено да је СНСД и даље најјача партија.

"Оно што вам могу рећи на бази онога што смо прошли, за велики број ових општинских одбора сада можемо прогласити изборну побједу, стање је такво и ми ћемо наставити заједнички на томе да радимо", рекао је Амиџић.

"Обишли смо до сада неких 30 општина и идеја нам је да у наредних 10 или 15 дана обиђемо читаву Републику Српску и наравно, нећемо стати на томе. Идеја нам је да већ наредних мјесеци константно обилазимо општинске и мјесне одборе и да будемо доступни свима њима. Апсолутно смо опредијељени да се посветимо сваком мјесном одбору и појединцу, страначком раду", рекао је Игор Додик, организациони секретар СНСД-а.

"Можемо сада у овом моменту рећи да смо у многим локалним одборима спремни за побједу и идемо у том правцу, дижемо мобилност странке, радимо на многим активностима", каже Мирослав Бојић, потпредсједник странке.

"Управо ових дана вршимо активности комуникације и са члановима и са симпатизерима који желе да чују шта се урадило и шта ће се радити у наредном периоду. Мишљења смо да имамо добар одзив", истиче предсједник Градског одбора СНСД-а Требиње Лука Петровић.

Пратите нас и путем Вибера

 • 22:05 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

  ''Серија: Ел Чапо (16+)

 • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

  Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

 • 23:45 Ноћни програм

  Ноћни програм