ATV

Brojne pogodnosti kupcima

ZU Moja apoteka u korak sa vremenom

 • 15.09.2023. 11:00

Unaprijeđeni vebšop (webshop) i jedinstveni lojaliti (loyalty) program donose brojne pogodnosti kupcima.

Grupacija Moja apoteka lansirala je novi, unaprijeđeni, webshop za online kupovinu, kao i mobilnu aplikaciju i loyalty program za sve kupce.

Na unaprijeđenom vebšopu možete pronaći veoma širok asortiman različite namjene, uz samo nekoliko klikova, a za narudžbe od 30 KM i više dostava na željenu adresu je besplatna.

Iz ove zdravstvene ustanove poručuju da su, prateći najnovije trendove, prethodni vebsšop dodatno usavršili, pojednostavili proceduru naručivanja i uveli pogodnosti za sve korisnike.

„U današnjem užurbanom načinu života, vrijeme je dragocjeno. Želeći da naše proizvode i usluge učinimo što pristupačnijim za naše kupce, osavremenili smo vebšop i omogućili obavljanje kupovine bilo kada i bilo gdje, uz kućnu dostavu i brojne druge pogodnosti“, poručuju iz Moje apoteke.

Radi lakše pretrage, proizvodi na novom webshopu sortirani su po kategorijama, a istaknuti su i aktuelni popusti, kako bi korisnici u svakom momentu bili informisani o akcijskim cijenama određenih proizvoda.

Uporedo sa redizajniranjem webshopa, razvijene su i aplikacije za mobilne uređaje (IOS, ANDROID, HUAVЕI) kao i novi loyalty program za sve vjerne, ali i nove korisnike usluga.

„Kupovinom putem naše mobilne aplikacije sakupljate bodove i štedite novac. Osim toga, aplikacija nudi mogućnost brzog i jednostavnog pregleda korisnih informacija o akcijama i popustima, kao i uslugu ličnog podsjetnika“, kažu u ZU Moja apoteka.

Ukoliko ste član programa lojalnosti Grupacije Moja apoteka učestvujete u bonitetnom sistemu sakupljanja i korištenja bodova, bez obzira da li plaćate gotovinom ili karticom, bilo da kupujete u apoteci ili online.

Podsjećamo da Grupaciju Moja apoteka čine sve apoteke istoimenog lanca, apoteke Vivamedic i Royal Medicalpharm, te da je program lojalnosti aktivan u svim navedenim ustanovama. 

Više informacija o webshop-u, mobilnoj aplikaciji i loyalty programu Moje apoteke možete dobiti u bilo kojoj, vama najbližoj, apoteci,  kao i direktno na online adresi: www.mojaapoteka-webshop.net.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Lovački saveti

  TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

 • 10:50 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:00 Serija: Veličanstveni vijek: Kosem (12+)

  Trideset sedam godina od smrti Sulejmana Veličanstvenog započinje zapanjujuća priča o vladarici Osmanskog Carstva Mahpeyker Kösem Sultan.

 • 11:40 Teletrgovina

  Teletrgovina