Бројне погодности купцима

ЗУ Моја апотека у корак са временом

  • 15.09.2023. 11:00

Унапријеђени вебшоп (webshop) и јединствени лојалити (loyalty) програм доносе бројне погодности купцима.

Групација Моја апотека лансирала је нови, унапријеђени, wебсхоп за онлине куповину, као и мобилну апликацију и лоyалтy програм за све купце.

На унапријеђеном вебшопу можете пронаћи веома широк асортиман различите намјене, уз само неколико кликова, а за наруџбе од 30 КМ и више достава на жељену адресу је бесплатна.

Из ове здравствене установе поручују да су, пратећи најновије трендове, претходни вебсшоп додатно усавршили, поједноставили процедуру наручивања и увели погодности за све кориснике.

„У данашњем ужурбаном начину живота, вријеме је драгоцјено. Желећи да наше производе и услуге учинимо што приступачнијим за наше купце, осавременили смо вебшоп и омогућили обављање куповине било када и било гдје, уз кућну доставу и бројне друге погодности“, поручују из Моје апотеке.

Ради лакше претраге, производи на новом wебсхопу сортирани су по категоријама, а истакнути су и актуелни попусти, како би корисници у сваком моменту били информисани о акцијским цијенама одређених производа.

Упоредо са редизајнирањем wебсхопа, развијене су и апликације за мобилне уређаје (ИОС, АНДРОИД, ХУАВЕИ) као и нови лоyалтy програм за све вјерне, али и нове кориснике услуга.

„Куповином путем наше мобилне апликације сакупљате бодове и штедите новац. Осим тога, апликација нуди могућност брзог и једноставног прегледа корисних информација о акцијама и попустима, као и услугу личног подсјетника“, кажу у ЗУ Моја апотека.

Уколико сте члан програма лојалности Групације Моја апотека учествујете у бонитетном систему сакупљања и кориштења бодова, без обзира да ли плаћате готовином или картицом, било да купујете у апотеци или онлине.

Подсјећамо да Групацију Моја апотека чине све апотеке истоименог ланца, апотеке Вивамедиц и Роyал Медицалпхарм, те да је програм лојалности активан у свим наведеним установама. 

Више информација о wебсхоп-у, мобилној апликацији и лоyалтy програму Моје апотеке можете добити у било којој, вама најближој, апотеци,  као и директно на онлине адреси: www.mojaapoteka-webshop.net.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: