Кажу астролози

Вријеме иде на руку овим хороскопсим знацима

  • Извор: Агенције
  • 18.09.2023. 12:31

Како кажу астролози, четири хороскопска знака постају све љепши како вријеме иде. Да ли сте ви рођени у неком од ових знакова? Или је можда ваш подзнак на листи? Ако дајете потврдне одговоре на оба питања, онда ће године још више истаћи вашу лепоту.

Лав

Овај знак стало ради на себи и на спољашној и на унутрашној љепоти и то константно. Са годинама њихова личност постаје још снажнија што такође доприноси њиховој љепоти. Имајући у виду да се веома интензивно баве својим изгледом, често остављају утисак особе имуне на године.

Ован

Овнови воле авантуре, веома су сигурни у себе- временом се мало примире, али се то не одржава негативно на њихову сјајну личност. Њихова харизма заправо тек касније долази до изражаја. Све њихове добре особине чине их невјероватно привлачним. Са годинама постају отворенији и искренији што их чини још љепшим.

Дјевица

Каже се да су Дјевице као тинејџерке често непримјетне. Повучене су и опрезне, не воле да се намећу, али нимало не занемарују себе. Права слика њихове личности и снажан карактер долазе до изражаја тек у каснијим годинама. Уз животно искуство науче да је њихова интелигенција екстремно привлачна те се радо играју њоме. Пирпадници овог знака постају веома привлачни у зрелим годинама.

Близанци

Овај знак у младости је често суздржан и дистанциран. А онда се мијења и постаје самоувјеренији и атрактивнији. Близанци обожавају да путују гдје стичу богата искуства, што има позитиван утицај на њихову личност и самим тим и на спољашни изглед, пише мисс7.24сата.хр.

Астролози су ову процјену урадили и бавећи се само женском љепотом. Астрологија каже да жене рођене у знаку Дјевице, Бика и Лава постају све срећније и успјешније након 50. године.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм