ATV

Kažu astrolozi

Vrijeme ide na ruku ovim horoskopsim znacima

 • Izvor: Agencije
 • 18.09.2023. 12:31

Kako kažu astrolozi, četiri horoskopska znaka postaju sve ljepši kako vrijeme ide. Da li ste vi rođeni u nekom od ovih znakova? Ili je možda vaš podznak na listi? Ako dajete potvrdne odgovore na oba pitanja, onda će godine još više istaći vašu lepotu.

Lav

Ovaj znak stalo radi na sebi i na spoljašnoj i na unutrašnoj ljepoti i to konstantno. Sa godinama njihova ličnost postaje još snažnija što takođe doprinosi njihovoj ljepoti. Imajući u vidu da se veoma intenzivno bave svojim izgledom, često ostavljaju utisak osobe imune na godine.

Ovan

Ovnovi vole avanture, veoma su sigurni u sebe- vremenom se malo primire, ali se to ne održava negativno na njihovu sjajnu ličnost. Njihova harizma zapravo tek kasnije dolazi do izražaja. Sve njihove dobre osobine čine ih nevjerovatno privlačnim. Sa godinama postaju otvoreniji i iskreniji što ih čini još ljepšim.

Djevica

Kaže se da su Djevice kao tinejdžerke često neprimjetne. Povučene su i oprezne, ne vole da se nameću, ali nimalo ne zanemaruju sebe. Prava slika njihove ličnosti i snažan karakter dolaze do izražaja tek u kasnijim godinama. Uz životno iskustvo nauče da je njihova inteligencija ekstremno privlačna te se rado igraju njome. Pirpadnici ovog znaka postaju veoma privlačni u zrelim godinama.

Blizanci

Ovaj znak u mladosti je često suzdržan i distanciran. A onda se mijenja i postaje samouvjereniji i atraktivniji. Blizanci obožavaju da putuju gdje stiču bogata iskustva, što ima pozitivan uticaj na njihovu ličnost i samim tim i na spoljašni izgled, piše miss7.24sata.hr.

Astrolozi su ovu procjenu uradili i baveći se samo ženskom ljepotom. Astrologija kaže da žene rođene u znaku Djevice, Bika i Lava postaju sve srećnije i uspješnije nakon 50. godine.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.