ATV

Filmska priča

Tatjana htjela da napravi sliku pa pala u provaliju, a onda je "sudbina umiješala prste"

 • 18.09.2023. 15:43

Tatjana je planinarka i te 2010.godine, krenula je iz Beograda na Suvu planinu, kako bi osvojila Trem.

Zastala je da napravi fotografiju, a zatim je uslijedio pad u ambis dubok 70 metara gdje je provela 10 sati zarobljena u snijegu. Momak koji je učestvovao u njenom spasavanju, danas je njen suprug i ponosni su roditelji trojice dječaka Nikolja (9), Lazara (7) i Bogdana (4).

Državljanka BiH uhapšena zbog krijumčarenja 11 osoba iz Pakistana

Državljanka BiH uhapšena zbog krijumčarenja 11 osoba iz Pakistana

Prošlog mjeseca proslavili su 11 godina braka, ali kako objašnjavaju, sam početak nije bio lak jer je Beograđanka pala sa litice.

- Kad se to desilo nisam vjerovala da ću preživjeti. Sjećam se da je padao snijeg i da je bilo maglavito, a mi se uputili ka osvajanju Suve planine. Moja grupa je odmakla a ja sam ostala da napravim fotografiju, tada sam propala kroz snijeg. Taj pad djelovao je dugo zaustavila sam se kada sam se zakačila za granu i to naglavačke. Smogla sam snage da uzmem telefon - priča Tatjana Podovac za Telegraf.rs.

Iako je bilo teško sudbina je imala drugačije planove za srećan kraj.

Kruže glasine da je Kadirov mrtav, oglasio se i Kremlj!

Kruže glasine da je Kadirov mrtav, oglasio se i Kremlj!

Spasavanje je trajalo 10 sati, Tanja se oporavila u bolnici, upoznala Nenada i tako je krenula njihova ljubavna priča. Iako je sumnjala da neće postati mama zbog svega što je preživjela, ona je danas mama trojice divnih dječaka.

- Vjenčali smo se u avgustu 2012.godine na Tremu i nedavno smo proslavili 11 godina braka. Naši svatovi i dan danas prepričavaju vjenčanje i kako su uspjeli da se popnu do najvišeg vrha Suve planine. Kada se sjetim tog trenutka, zaista je sve djelovalo kao neka priča. Sjećam se koliko sam strahovala da li ću ikada uspijeti da postanem majka jer sam sate provela u snijegu na hladnoći, ali kada sam ostala u drugom stanju i saznala da čekam dijete, nisam mogla biti srećnija. Nikolaj, zatim Lazar i Bogdan upotpunili su našu priču - kaže Tatjana.

Pretukao trudnicu u sedmom mjesecu trudnoće

Pretukao trudnicu u sedmom mjesecu trudnoće

Djeca obožavaju planinu i prirodu

Tatjana i Nenad su svojim dječacima upijeli da usade ljubav prema planini i prirodi, iako dijeci ne brane ništa, odlučili su da ih okupiraju drugim stvarima a ne telefonoma, računarima i igricama. Tako ovi mališani često planinare i uživaju u prirodi.

- Nenad je zaslužan za to što su dječaci oduševljeni prirodom jer on ima strpljenja za sve, i da ih spremi i povede na planinarenje i odvede iz grada. Naravno, nije to uvijek lako postići pošto i on i ja radimo, ali za šetnju i za posvetćivanje djeci uvijek nađemo vremena - kaže Tanja.

Ova srećna porodica danas živi svoju bajku i upravo su dokaz da život piše romane.

Pratite nas i putem Vibera

 • 08:40 Vježbajte sa Lidijom

  Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

 • 08:45 Serija: Kosem (R) (12+)

  U moru spletki, laži i dvorskih igara moći. Ljubav, hrabrost i jedinstvenost može pobijediti neprijatelja. Turska serija o jednoj ženi koja je ispisala istoriju “Veličanstveni vijek: Kosem”.

 • 09:45 Lovački saveti (R)

  TV serijal "Lovački saveti" se bavi savjetima za lovce i one koji bi to da postanu.

 • 10:40 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 10:45 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:00 Autošop magazin (R)

  Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.