Астрологија

Седмични хороскоп: Коме стиже напредак, а коме проблеми

  • Извор: Агенције
  • 20.11.2023. 13:29

Стигао је још један понедјељак и нова радна седмица, стога је вријеме за нове побједе.

Од 20. до 26. новембра звијезде ће бити више наклоњене неким знаковима - Бик, Јарац и Дјевица.

Али како би седмица свима била добра увијек је добро чути понеки савјет, а све можете прочитати у седмичном хороскопу.

Ован

ЉУБАВ: Већину ове седмице владаће опуштеност између вас и вољене особе. Ништа више неће бити форсирано, а дани ће вам спонтано доносити прилике за љубав. Ваше лично нерасположење долазиће из других подручја живота, па то занемарите.

КАРИЈЕРА: Вјероватно ће се мјерити ваша постигнућа у раду. Будите спремни на то. Неки ће гледати да вам пронађу неку стару грешку која је заборављена. Немојте томе придавати значај, јер је много више доброг, него лошег. Истина ће изаћи на видјело.

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: Будите оно што јесте.

ОЦЈЕНА: Љ 5, К 4, З 5

Бик

ЉУБАВ: Бићете спремни на многе љубавне пустоловине. Они који већ јесу у дуљим везама излазиће на нека атрактивна мјеста. Заједничко вријеме ће вам пролетјети и осим пролазних вербалних неспоразума, све ће тећи сасвим добро.


Четири знака која ће до јануара потпуно промијенити живот

Четири знака која ће до јануара потпуно промијенити живот

КАРИЈЕРА: Ако вам се учини да је пред вама дуг пут, прихватите то с весељем, јер је исти добар. Оно што се покренуло, наставиће се развијати даље. На вама је да се прилагодите и уклопите у цијелу ситуацију што боље можете.

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: Прочитајте квалитетну књигу.

ОЦЈЕНА: Љ 5, К 4, З 5

Близанци

ЉУБАВ: Ових дана пратиће вас квалитетне љубавне прилике. Искористите то да уживате или да неком изразите љубав. Неки ће повремено осјећати недостатак атракција, па ће радо смишљати догађаје који немају реално упориште. Ако вам је досадно, помозите неком.

КАРИЈЕРА: Вјероватно ће се покренути послови повезани с младима или забавом. Неки ће достићи рјешења која су дуго била немогућа. Бићете задовољни материјалним постигнућима, али и свијет славних и даље ће вам бити изазов којем не можете одољети.

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: Слушајте интуицију.

ОЦЈЕНА: Љ 5, К 4, З 4

Рак

ЉУБАВ: Дани који слиједе свако мало ће вам доносити прилике да побољшате односе с људима око себе. Ипак, ваша дистанцираност каткад ће осујетити могућа зближавања. Уз више отворености све ће испасти боље. На вама је да се потрудите.


Опасност од бујица: РХМЗ упозорава на јаче падавине, понегдје и снијег

Опасност од бујица: РХМЗ упозорава на јаче падавине, понегдје и снијег

КАРИЈЕРА: Осјетићете нервозу кад ће требати сурађивати с другима. Највише зато јер с њихове стране неће све изгледати професионално. Схватите да нису сви толико упорни као ви и да понекад неком треба прогледати кроз прсте. Нико на свијету није савршен.

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: Ублажите своје захтјеве.

ОЦЈЕНА: Љ 4, К 4, З 4

Лав

ЉУБАВ: Пред вама су дани добрих, али не толико значајних љубавних прилика. Искористите их тако да ојачате повјерење између вас и партнера. Такође је потребно примијенити самоконтролу јер ћете повремено реаговати како не треба. Размислите о свему.

КАРИЈЕРА: На радном мјесту свако мало ћете показивати борбени став, па нећете бити угодни колегама. Покушајте на све гледати мирније и не скачите на сваки постављени изазов. Ваш труд и упорност могу се примијенити и на дискретнији начин.

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: Гледајте горе, а не доле.

ОЦЈЕНА: Љ 4, К 4, З 4

Дјевица

ЉУБАВ: Идућих дана неће доћи до значајнијег помака у вашим приватним односима. Имаћете додуше довољно енергије, а посебно за комуникацију, па ће многи ријечима надокнађивати оно што им у емотивном смислу недостаје. У томе ће и успјети.

КАРИЈЕРА: Волите рад с људима, али сада цијените прије свега послове који су сигурни. Стабилност је тема о којој ћете радо дискутовати с колегама. Своје пословне интересе усмјериваћете према споменутом критеријуму. Постајете реалнији.

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: Ко може, нека оде на пливање.

ОЦЈЕНА: Љ 4, К 5, З 5

Вага

ЉУБАВ: Добре друштвене околности и занимљиви догађаји пратиће вас већи дио седмице. Зато дајте све од себе да осигурате квалитетан однос с особом до које вам је стало. Биће малих нервоза и неспоразума, али они су занемариви у поређењу с добрим утицајима.


Купио ауди од 139.000 KM у Бањалуци, новац није уплатио

Купио ауди од 139.000 KM у Бањалуци, новац није уплатио

КАРИЈЕРА: Добро ћете кормиларити са захтјевнијим и значајнијим темама. Неки ће напредовати или ће пред њих бити постављени већи задаци. У финансијском смислу требали бисте остварити добре резултате. Неки ће трошити више од планираног.

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: Крећите се више на зраку и по сунцу.

ОЦЈЕНА: Љ 4, К 4, З 5

Шкорпија

ЉУБАВ: Притисак који ће долазити из других подручја живота повремено ће вам и даље нарушавати иначе солидне личне односе. Ако покушате нешто објаснити, нећете се снаћи најбоље. Стога будите тихи и једноставно волите.

КАРИЈЕРА: Умјетници пред публиком, спортисти, као и они који раде с младима добиће велику прилику у свом раду. Неки ће се због тога залетјети и почети градити куле у зраку. Прилика је ту, али треба остати на земљи и бити реалан. Слава је увијек пролазна.

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: Разгибајте своје зглобове.

ОЦЈЕНА: Љ 4, К 5, З 4

Стријелац

ЉУБАВ: Вјероватно још нећете достићи оно чему тежите у љубави, али се барем немојте борити с нечим што нема смисла. Разлучите ко је ко, али не реагујте по сваку цијену. Тек касније имаћете разлога да покажете шта осјећате и прилику да то учините исправно.

КАРИЈЕРА: Слушајте друге више него сами себе. У овом тренутку то је тако. Људи око вас и они с којим пословно сарађујете тренутно више виде од вас или имају већи утицај на ствари. Зато се повежите и не питајте превише.

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: Идите с повјерењем тамо гдје вам је добро.

ОЦЈЕНА: Љ 4, К 5, З 4

Јарац

ЉУБАВ: Пред вама су дани богати љубавним искуствима које ће за вас бити угодна. Они који су још сами нека се свакако дотјерају и изађу међу људе јер су шансе да нађу и доживе љубав заиста повећане. Они у везама биће сасвим задовољни.


Додјељује се 300.000 КМ: Ево ко може конкурисати

Додјељује се 300.000 КМ: Ево ко може конкурисати

КАРИЈЕРА: Узећете ствари у своје руке, дати све од себе и направити велики корак према напријед. Они који раде с вама цијениће ваш труд. Неки ће можда већ сад добити и заслужено признање или барем похвалу за оно што су постигли. Само наставите.

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: Порашће вам самопоуздање.

ОЦЈЕНА: Љ 5, К 5, З 4

Водолија

ЉУБАВ: Сад вам се љубав чини далеко, али вам други садржаји из вашег живота дају снаге да издржите самоћу или дистанцу у личним односима. Тако ће бити цијеле ове седмице. Ако сте још сами, нађите неки љубавни филм и маштајте. Они у везама нека буду толерантни.

КАРИЈЕРА: Неки ће бити изненађени значајем посла који је пред њима. Можда ће се и уплашити. Ипак, нека знају да су свему постављеном дорасли. Ова прилика добија се ријетко и била би права штета пропустити је. Немојте превише анализирати. Радите.

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: Несаница или немир.

ОЦЈЕНА: Љ 4, К 5, З 4

Рибе

ЉУБАВ: Углавном ћете имати добар вјетар у леђа кад се о љубави ради, но свако мало чинићете грешке у корацима. Од вас и ваше способности самоконтроле зависиће успјех у вашем приватном животу. Потрудите се и дајте све од себе. Успјећете.

КАРИЈЕРА: Све ћете се више занимати за финансије или нове системе који би могли побољшати приходе у оном што радите. Изградићете нове планове у том смислу. Борићете се за подршку других да их проведете у дјело или да их барем покренете. Нешто ће кренути, пише портал "Жена".

ЗДРАВЉЕ И САВЈЕТ: Вјежбајте сваки дан.

ОЦЈЕНА: Љ 4, К 5, З 4

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм