ATV

Сезона Стријелца

Новчани хороскоп за децембар

  • Извор: Агенције
  • 28.11.2023. 12:50

Увелико смо ушли у сезону Стријелца, која наговјештава оптимизам и позитивну енергију, а ми играмо још један звјездани рулет, тако да ће звијезде појединим знаковима бити наклоњеније за новац.

Након пуног Мјесеца у Близанцима који је био 27. новембра, привели смо крају један дио животног циклуса и сада крећемо напријед.

Веома је важно да напоменемо да ретроградни Меркур креће 13. децембра, што значи да све преговоре, финасијске трансакције треба остваривати у првој половини мјесеца, јер ће у другој све бити неизвјесније.

Погледајте како су звијезде вашем знаку наклоњене новац у децембру:

ОВАН

Венера у Шкорпији доноси вам повољан период за добијање спонзорства или рјешавање питања наследства. Први дио мјесеца је повољнији, јер када Меркур крене ретроградно од 13. децембра можете лако да добијете лажна обећања о висини зараде.

БИК

Искористите дане до 13. децембра, јер је Меркур владајућа планета вашег новца, па када крене ретроградно, можете да будете у финансијској кризи до 4. јануара 2024. године. Дакле, други дио мјесеца није добар за улагања нити позајмљивање новца.

БЛИЗНАЦИ

Ви сте један од знакова који ће бити потпуно слуђен у децембру јер вам не прија сезона Стријелца, а Меркур креће ретроградно. Најбоље је да не правите неке исхитрене финансијске потезе који могу да вам нашкоде у Новој 2024. години.

РАК

До средине мјесеца ћете се борити да наплатите свој додатни рад на послу, јер ћете бити затрпани обавезама. Такође, можете до средине децембра да добијете хонорарни пројекат који ће вам донијети новац. Други дио мјесеца, као и сталим знаковима, није најсрећнији због ретроградног Меркура. Уколико сте у браку, крајем децембра партнер може да вам тражи новац.

ЛАВ

Меркур је валадајућа планета вашег поља финансија, тако да због његовог ретроградног кретања можете од 13. децембра да очекујете кашњене исплата. Новац ће да касни и то ће вас пред Нову годину веома иритирати.

Д‌ЈЕВИЦА

Венера у Шкорпији доноси вам нове преговоре о новцу или повећању плате. Користите период док Меркур није ретроградан да зарадите више пара. Крај мјесеца ћете имати више трошкова око стана.

ВАГА

Венера у Шкорпији доноси вам зараду, не велику, али ће ту бити и поклона током деембра који ће вам значити. Бићете у прилици да купујете вриједне, модерне ствари којима ћете се поновити. Многе особе ће вас изненадити вредним поклоном.

ШКОРПИЈА

Наглашено друго поље доноси вам стабилно финансијско стање током децембра. Имаћете и нове преговоре око висини зараде од 15. децембра,  тако да не треба да бринете.

СТРИЈЕЛАЦ

Пред вама је успјешан мјесец у сваком погледу, јер вам сезона вашег знака доноси срећу и лакоћу реализације планова. Не треба да бринете о финансијама у наредном периоду. Од средине децембра имате шансе да остварите велику зараду.

ЈАРАЦ

Иако ће можда у првим данима децембра све д‌јеловати неизвјесно, сезона вашег знака доноси вам срећу и већу зараду. Дакле, у другом дијелу мјесеца очекују вас већи приоходи. Имате такође шансе да добијете на играма на срећу.

ВОДОЛИЈА

Сезона Стријелца вам прија, тако да ћете се децембру коначно финансијски опоравити. Не треба да бринете о новцу у току децембра.

РИБЕ

Имаћете утисак већ на самом почетку мјесеца да морате да штедите, јер ће бити непланираних, већих трошкова. Таква ситуација ће се задржати у првом дијелу мјесеца, а онда ће у сезону Јарца доћи да побољшања финансијског стања. Преко пријатеља ћете сазнати да пројект који ће вам донијети зараду.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм