Pridružiće se kraljevskoj porodici ali bez titule

Norveška princeza se udaje za šamana koji tvrdi da je "vaskrsnuo iz mrtvih"

  • 14.09.2023. 10:52

Norveška princeza Marta Luiz (51) udaće se 31. avgusta naredne godine za svog američkog partnera, samozvanog šamana Dureka Vereta, objavio je par, a prenosi BBC.

Kralj Harald V čestitao je paru, rekavši da je sretan što može poželjeti dobrodošlicu gospodinu Veretu u svoju porodicu.

Princeza se prošle godine odrekla svojih kraljevskih dužnosti kako bi vodila posao alternativne medicine koji dijeli sa svojim zaručnikom. 

Seksualni napad uživo - muškarac uhapšen nakon što je dodirivao TV reporterku

Seksualni napad uživo - muškarac uhapšen nakon što je dodirivao TV reporterku

Veret je poznat po promovisanju neutemeljene medicinske prakse. Sugerisao je da je rak izbor i prodavao na internetu medaljone koji, navodno, štite od COVID-a 19, dok je princeza tvrdila da može komunicirati s anđelima.

Odmah skočio za njom: Djevojčica upala u nabujalu rijeku, slučajni prolaznik je spasao od sigurne smrti

Odmah skočio za njom: Djevojčica upala u nabujalu rijeku, slučajni prolaznik je spasao od sigurne smrti

Veret će se preseliti u Norvešku i pridružiti kraljevskoj porodici bez ikakve titule, javila je norveška državna televizija NRK.

Holivudski guru, koji sebe opisuje kao šamana 6. generacije, tvrdi da je vaskrsnuo iz mrtvih i da je predvidio napade 11. septembra u Sjedinjenim Državama dvije godine prije nego što su se dogodili.

Toliko puta se udavala da mora da

Toliko puta se udavala da mora da "gugla" bivše muževe: Da li se sa njim konačno smirila?

Marta Luiz rekla je u novembru prošle godine da do daljnjeg više neće obavljati službene dužnosti za norvešku kraljevsku porodicu.

(Foto: Instagram)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм