Krila lice rukama

Mladoženja tokom zdravice obrukao mladu

  • 23.11.2022.16:20

Ijan Jang odlučio je da iznenadi svoju suprugu Kejti tako što je tokom zdravice na vjenčanju otkrio brutalno iskrenu priču o večeri kada su se upoznali.

Govor mladoženje zabilježili su fotografi na vjenčanju, a video na "TikTok-u" objavljen je pod nazivom: "Mladoženja otkriva šokantan skandal o mladi tokom držanja zdravice".

Video je pregledan više od 1,6 miliona puta, a mnogi kažu kako su zaista ostali zbunjeni, prenosi "Nypost".

"Osjećam da Kejt i ja moramo da budemo iskreniji sa svima vama danas", počeo je govor mladoženja Ijan dok ga je mlada zbunjeno posmatrala.

Ijan kaže kako svi znaju da su se on i Kejt upoznali u kriket klubu i da su se nakon ćaskanja iste večeri i poljubili.

"Iako je to istina, izostavili smo nekoliko dijelova ove price", kazao je mladoženja dok se mlada crvenila.

Međutim, mladoženja se ni tu nije zaustavio.

"Nakon našeg prvog poljupca noć se promijenila. Poslije toga sam joj se izvinio zbog nedostatka ćaskanja i iako će to poricati i danas rekla mi je da uzmem njen broj i da se nađemo drugi put. Bio sam toliko van prakse da nisam ni uzeo njen broj. Izašao sam napolje da nam donesem piće, a kada sam se vratio nazad, zatekao sam Kejt kako se ljubi sa drugim momkom", otkrio je mladoženja.

Potom je izgovorio nešto zbog čega je mlada skrivala lice rukama.

"Sada znam da je ovo prilično uobičajna pojava za Kejti", rekao je mladoženja.

Zdravicu je završio šalom da je i dalje nervozan kada u baru treba da ostavi Kejt bez nadzora i našalio se kako bi brak mogao da im se završi već večeras.

Dok su mnogi smatrali da je Ijanov govor smiješan, drugi su mišljenja da je prilično osramotio ženu na dan njihovog vjenčanja, piše Telegraf.

Tagovi: