Хороскоп

Имаће пара више него икад: Љето ће бити чаробно за два знака

 • Извор: Б92
 • 14.05.2024. 18:31

Љето се ближи, а с њим долази и прилика за неке хороскопске знакове да знатно унаприједе своје финансијско стање.

За два знака стижу посебни астролошки аспекти, који ће им омогућити да имају пара више него икада, а које би могли да зараде кроз специфичне пословне прилике.

Сазнајмо ко су они и како ће остварити своје финансијске циљеве.

Бик

Бикови су познати по својој практичности и истрајности, а ове ће карактеристике бити исплативе до љета. Знак којим влада Венера, планета љубави и новца, у мају и јуну биће под повољним утицајем, отварајући врата новим пословним приликама.


Ово су знакови да сте можда алергични на алкохол

Ово су знакови да сте можда алергични на алкохол

Бикови ће имати користи од својих инвестиција, некретнинских трансакција или пословних подухвата везаних уз луксузне производе.

Њихова склоност према квалитету и комфору може се показати профитабилном, посебно ако се укључе у трговину или производњу висококвалитетних добара.

Уз паметно управљање ресурсима, Бикови ће успјети да монетизују своје вјештине и контакте што ће резултирати значајним финансијским добитком.

Јарац

Јарчеви, као знак којим влада Сатурн, планета дисциплине и структуре, познати су по својој амбицији и способности остваривања дугорочних циљева.

До љета ће се суочити с повољним планетарним утицајима који ће им омогућити искориштавање прилика у каријери или пословним инвестицијама. Јарчеви ће вјероватно зарадити новац кроз промоције, стратешке инвестиције или вођење великих пројеката.


АТВ у Хургади: Египћанин запјевао на српском и послао поруку Бањалучанима

АТВ у Хургади: Египћанин запјевао на српском и послао поруку Бањалучанима

Њихова способност препознавања вриједности у потенцијално профитабилним подухватима, као и њихова радна етика, омогућиће им да дођу до значајног финансијског успјеха.

Посебно ће се истакнути у пословима који захтијевају дугорочно планирање и вођење тимова.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:10 Наша Српска (Р)

  ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

 • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

  Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.