Индијски хороскоп

Ове знакове у јуну чека тешка беспарица

  • Извор: Ало
  • 17.05.2024. 08:57

Индијски хороскоп за јун 2024. доноси невоље за четири знака Зодијака.

Индијски астролози кажу да ће друга половина јуна за већину знакова протећи без већих проблема, али четири ће проћи као "боси по трњу".

Сазнајте који сте знак у индијском хороскопу и да ли сте међу овим најнесрећијим знаковима.

Ован/Бик (Mesha) 14. април - 14. мај

У другој половини јуна ће особе рођене у овом знаку имати потребу да уведу велике промјене.  Међутим, не би требало да доносе исхитрене одлуке. На послу ће ситуација бити хаотична, некад чак и стресна. Астролози савјетују да не улазе у непотребне расправе и да емоције држе под контролом. Осим тога, постоји велики ризик од саобраћајних несрећа, па је боље да не сједају у кола када су љути и нервозни. Упркос стабилним приходима, неће се осећати "комотно" с новцем јер ће имати велике трошкове.

Бик/Близанац (Vrishabha) 15. мај - 14. јун

Од 15. јуна припаднике овог знака очекује доста стреса. Они који су отпутовали у нади да ће оставити проблеме за собом, преварили су се. Све муке су их сачекале када су се вратили и неће имати избора него да их рјешавају. Дугогодишњи непријатељи овог знака ће се потрудити својски да им загорчају живот. Уз доста труда и стрпљења ће успети да из недаћа изађу као побједници.

Јарац/Водолија (Makara) 15. јануар - 12. фебруар

Цио јун ће за представнике овог знака бити напет, а живци им "натегнути" до крајњих граница. Мораће да доносе многе одлуке, а глава им неће бити "бистра": Велика је вјероватноћа да ће нешто "пресјећи" у бијесу и то ће им се вратити као бумеранг. Астролози савјетују овом знаку да не пребацује посао на друге и да не дозволи себи да буде лијен. Могуће је путовање у иностранство, али ни оно им неће донијети мир.

Водолија/Рибе (Kumbha) 13. фебруар - 14. март

Сви избори које направите у другој половини јуна неће донијети очекиване резултате. Због сталног стреса, могући су проблеми са спавањем, а који ће опет још више појачати нервозу. Представници овог знака се налазе у зачараном кругу и не знају како да се "ишчупају". Ови проблеми повезани су са послом, службеним путовањима и било којим пројектом у вези са иностранством. Трошкови ће им бити огромни при крају марта и право је чудо ако преживе мјесец без позајмице, пише Ало.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: