ATV

Džulijana Nalu

Šta je ovo: Manekenka obukla mrežu i obula gumene čizme

  • Извор: Super žena
  • 22.11.2022. 14:47

Brazilska manekenka i Kanjeova djevojka Džulijana Nalu nedavno je fotografisana u veoma zanimljivoj odjevnoj kombinaciji.

Mlada brazilska manekenka je malo toga ostavila mašti s obzirom da su je fotografi uslikali ispred restorana u Zapadnom Holivudu i to u mrežastom odijelu i crnom vešu.

Svoju cjelokupnu odjevnu kombinaciju upotpunila je gumenim čizmama, a ovaj neobični izgled za običnu večeru u restoranu zaista je iznenadio mnoge.

Inače, Džulijana nije veliki fan brushaltera, pa je tako često možemo vidjeti u javnosti bez njih.

"Gumene čizme i mreža? Da li je brazilska manekenka otišla na pecanje?", samo su neki od naslova koji su se pojavili u stranim medijima.

Podsjetimo, samo prije mjesec dana buknula je vijest da je američki reper Kanje Vest (45) u vezi sa brazilskom manekenkom Džulijanom Nalu (24).

Fotografije njihovog prvog izlaska proširiel su se društvenim mrežama, a ljudi, ali i cjelokupna javnost nisu mogli da vjeruju koliko je Džulijana prelijepa.


Тагови:
  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм