TikTok trik

Riješite se podočnjaka uz samo dva sastojka

  • Izvor: Agencije
  • 22.06.2022.14:49

Svi su oduševljeni TikTok trikom za prikrivanje podočnjaka i podizanje jagodica, a sve što vam je potrebno su rumenilo i korektor.

Podočnjaci imaju reputaciju jednog od uvjerljivo najiritantnijih beauty problema, a taman kada smo bili na korak da povjerujemo kako ćemo s njima živjeti cijelog života, osim ako si nismo u mogućnosti priuštiti estetsku korekciju kojom ćemo problem zauvijek riješiti, kao dobra beauty vila na TikToku je osvanula Talia Gutierrezz s daleko najboljim trikom za podočnjake, ili bolje rečeno protiv njih, koji smo imali prilike vidjeti i isprobati. 

Ova je beauty asistentica časopisa Allure otkrila kako je sve što je potrebno za njihovo prikrivanje kombinacija rumenila i korektora, a njezin je trik gotovo preko noći postao viralan.

Njezino otkriće je posljedica znatiželje i promišljanja o tome što bi moglo biti tajna svježeg i prirodnog izgleda Kylie Jenner, a kako je demonstirala u videu, potrebno je samo prije nanošenja korektora na područje ispod očiju nanijeti rumenilo. Nakon rumenila slijedi korektor u stiku te dobro staro blendanje ova dva proizvoda kistićem za make up.

Nanošenjem rumenila područje ispod očiju djeluje prokrvljenije, a što neutralizira nimalo privlačne i toliko omražene sive kolutove. 'Definitivno ću nastaviti nanositi rumenilo prije korektora za podočnjake kad god budem željela biti tip top jer ko ne voli dva u jedan efekt?', zaključila je.

Priznala je kako je i sama bila pozitivno šokirana postignutim rezultatima, a osim ovoga otkrila je i kako tačno nanijeti rumenilo ne bi li jagodice dobile na visini i kako lice ne bi izgledalo opušteno i/ili tužno. 

Naime, kako je podijelio Tommy Napoli, profesionalni make up artist s njujorškom adresom s kojim je Talia razmijenila iskustva, najčešći problem s rumenilom je taj što ga nanosimo prenisko, a zbog čega u vodu pada njegov potencijal i sve što ono može učiniti za naše lice. Rumenilo bi, kaže on, trebalo nanijeti visoko na jagodice jer ćemo ih time vizualno podići i izdužiti lice, prenosi Story.hr