Прави избор

Одјећа у овој боји је идеална за оне са блиједим теном

 • Извор: Мондо.рс
 • 19.04.2024. 19:10

Откријте чаролију боја које ће вашу кожу блиједих тонова истаћи у потпуно новом свјетлу! Стручњаци су открили четири боје које су као створене за оне са блиједим теном, а када их носите, ваша појава ће одисати софистицираношћу и самопоуздањем.

Њежно розе, нијанса која савршено истиче хладне подтонове ваше коже. Сива је сљедећа, пружајући широк спектар могућности од голубије до угљене сиве, која ће нагласити вашу јединствену љепоту.

Сива је једна од тих боја која може заиста истаћи вашу љепоту, посебно ако имате хладне подтонове коже. Сива долази у различитим нијансама, од благог голубијег сивог до дубоке угљене, пружајући вам широк спектар избора.

Ако желите додати дозу смјелости у свој стил, магента је прави избор. Ова вибрантна боја комбинује нијансе љубичасте, црвене и ружичасте, чинећи вас примјетним гдје год да се појавите.

Коначно, лаванда је боја која се лако прилагођава сезони и стилу. Од хладне зиме до топлих љетњих дана, лаванда ће вас увијек освјежити и уљепшати, упарујући се савршено са различитим тоновима коже и другим бојама у вашем гардероберу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:10 Наша Српска (Р)

  ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)