Елегантно и опуштено у исто вријеме

Одјећа у овој боји дјелује луксузно и пристаје свима

  • Извор: Жена Блиц
  • 26.04.2024. 14:35

Плава је једна од боја са којом можете да се играте комбинујући све нијансе у једном аутфиту. Фалтана сукња у омбре стилу већ спаја неколико тонова, па је ипак понесите уз нешто једнобојно.

Волимо је зато што дјелује елегантно и опуштено у исто вријеме, стоји свима, визуелно подмлађује. Уз то, лако се комбинује са палетом пастелних нијанси, али и са јарким бојама. За који год комад да се одлучите, добићете поен у модној игри овог прољећа и љета.

Воли тренд

Тренди комбинација ношења прслука и панталона одлично изгледа у овој пастелној боји. Ако вам је превише отворено за посао или наиђе неки хладнији дан, пребаците преко рамена дугачки лагани кардиган кимоно кроја.

Може и женствено

Њежнија варијанта префињеног дезена са порцеланских ваза, пренесена на хаљину миди-дужине која је сјечена испод груди, све је што вам је потребно да обновите прољећну и летњу гардеробу. Одлично изгледа сама, испод сакоа или кардигана.

Пристају јој разни детаљи

Са свијетлоплавом можете да шврљате кроз стилове без грешке, од бохо до елегантног. Често је довољно да на основу комбинације додате неки детаљ и аксесоаре у јаркој боји, па да јој потпуно промијените стил.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: