Premijera filma

Neobična haljina Margo Robi nije baš svima bila odlična

  • Izvor: Agencije
  • 20.01.2023.13:13

Prošle sedmice u Londonu održana premijera filma “Babylon” na kojoj je svu pažnju pokupio glumački par Margo Robi i Bred Pit.

Apsolutna zvijezda događaja bila je australijska glumica koja se prošetala u glamuroznoj Valentino haljini koja je prisutne ostavila bez teksta. Dramatična kreacija savršeno je pristajala glumici, otkrivala joj je leđa dok je prednji dio bio potpuno zatvoren. Ipak, bilo je i dosta onih koji su njen autfit prokomentarisali ovako – „po crvenom tepihu se hoda, ne nosi se“.

Kosu je pokupila u neobaveznu punđu, imala je diskretnu šminku i crveni karmin, dok osmjeh nije skidala s lica.

U jednom trenutku društvo na crvenom tepihu pravio joj je Bred Pit, kada su pred fotografima zajedno pozirali u zagrljaju.

Pit je za premijeru filma izabrao tamno sivo karirano odijelo, ispod kog je imao sivu košulju, dok mu je kosa bila razbarušena.

Inače, “Babylon” predstavlja svojevrsni omaž Holivudu i sedmoj umjetnosti i oslikava period Zlatne ere filmske industrije, ali govori i o ogromnoj ambiciji i nečuvenim ekscesima tog vremena. Glumačku ekipu predvode jedne od najvećih holivudskih zvijezda današnjice Margo Robi i Bred Pit, koji su već jednom osvojili publiku kao glumački par u Tarantinovom filmu Bilo jednom u Holivudu.

Robi je nominovana za nagradu za najbolju glumicu u mjuziklu ili komediji na Zlatnom globusu 2023, koja je održana prosšle sedmice, ali je glumica Mišel Jeo na kraju ponijela nagradu za svoju ulogu u filmu “Sve svuda i sve odmah”.