Корисно

Трик како да брже скувате кромпир

  • Извор: Б92
  • 11.10.2023. 04:02

Иако није познат по високом садржају протеина, кромпир је неизоставни дио исхране већине нас и обожавамо га на милион и један начин.

Многима од нас је омиљена намирница и његова припрема није ни компликована ни скупа, а постоји низ начина за припремање овог скробног поврћа које иде уз готово све, и као прилог и као оброк.

Колико год једноставно било његово припремање, постоје мали трикови за побољшање укуса. Понекад се чини као вјечност кување кромпира и чекање да буде мекан, а сигурно нисте знали да постоји и начин да убрзате тај процес.

У шерпу сипајте воду и додајте кашику уља или путера, на самом почетку, па тек онда кромпир, и вода ће брже проврити, а самим тим и убрзати процес кувања.

Осим што ће брже бити скуван, кромпир ће уз овај начин припреме имати и љепши укус.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Енерго клуб

    Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће? Наш нови формат ‘Енерго клуб’ пружиће вам релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:45 Бар ТВ

    'Ова екипа око шанка уљепшаће сваки радни дан – 'Бар ТВ' ексклузивно на АТВ-у. Сјајна тројка Филипс, Југослав и Сладан покренуће све могуће теме – од игле до локомотиве. Придружиће им се у тој 'борби' мисли и ставова колеге и другари. За њиховим шанком у ТВ бифеу ништа неће остати недоречено. И ничега неће бити превише, осим смијеха.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.