Чишћење

Помоћу ових састојака паркети ће изгледати као нови

  • Извор: Крстарица
  • 11.06.2024. 04:00

Прање подова није нимало лак посао, а често након муке и пуно потрошеног времена и даље ти подови не изгледају блиставо чисто како бисмо жељели. Уз то, не желимо ни стално да их перемо скупим, штетним производима, па размишљамо о природнијим варијантама које би имале одличан, ако не и најбољи ефекат.

Једна жена је у Фејсбук групи у којој пратиоци размјењују савјете о најбољим триковима за чишћење подијелила своје искуство. Она је, наиме, рекла да ју је спасио овај трик.

Она се, рекла је, дуго година мучила с чишћењем паркета који су стално били прљави и то је било веома фрустрирајуће, све док није испробала ову мјешавину. Помијешајте 1 шољицу сирћета с 10 капи етеричног уља и очистите паркет.

Бићете изненађени како ће подови бити чисти, али и како ће просторија мирисати свјеже и чисто. Овај рецепт такође и дезинфикује подове.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм