Kuhinja

Najkorisniji trik Džejmija Olivera koji ćete uvijek praktikovati

  • Извор: Super žena
  • 23.02.2022. 21:19

Prilikom prženja mesa, sigurno vam se desilo da isprskate ulje po šporetu ili, pak, da se opečete kada se pregrije i krene da prska.

Kako biste spriječili prskanje ulja, poznati kuvar Džejmi Oliver predlaže da sipate malo soli prije prženja.

So u hladnom ulju će spriječiti prskanje kada se ono zagrije, ali još jedna stvar je jako bitna - trebalo bi dobro da osušite hranu prije prženja, tako da na površini nema kapljica vode.

On, takođe, preporučuje da za prženje koristite dublji tiganj, a ako takav ne posjedujete u svom domaćinstvu, koristite šerpu.

Тагови:
  • 08:00 Аграр

    Аграр

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Вјежбајте са Лидијом

    '' Вјежбајте са Лидијом

  • 10:30 У микс зони (Р)

    У микс зони (Р)

  • 11:00 Ловачки савјети (Р)

    ' Ловачки савјети (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Аграр