Savjet

Kako da ne plačete od luka dok ga sjeckate

  • Извор: Телеграф
  • 08.12.2021. 21:13

Crni luk je neizostavni sastojak u skoro svakom kuvanom jelu, međutim, mnogim domaćicama predstavlja noćnu moru pri sjeckanju. Nerijetko - suze samo liju!

Drage domaćice, od danas zaboravite na ovu neprijatnost. Mnoge od nas su pogrešno ljuštile glavice crnog luka prije sjeckanja i skidale "brkove", odnosno žilice od korijena, koji su naši saveznici u borbi protiv plača.

I još jedan savjet plus. Suza se takođe možete spasiti ukoliko potopite glavice u hladnu vodu i ostavite ih nekih pola sata, međutim trik sa "brkovima" je instant rješenje, piše "Telegraf.rs".

Тагови:
  • 20:00 Лото, Лутрија РС

    ''Лото, Лутрија РС

  • 20:10 Прича се

    Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:25 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:05 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:25 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:40 Дивље пчеле (12+)

    ''' Дивље пчеле (12+)