Savjet

Kako da ne plačete od luka dok ga sjeckate

  • Извор: Телеграф
  • 08.12.2021. 21:13

Crni luk je neizostavni sastojak u skoro svakom kuvanom jelu, međutim, mnogim domaćicama predstavlja noćnu moru pri sjeckanju. Nerijetko - suze samo liju!

Drage domaćice, od danas zaboravite na ovu neprijatnost. Mnoge od nas su pogrešno ljuštile glavice crnog luka prije sjeckanja i skidale "brkove", odnosno žilice od korijena, koji su naši saveznici u borbi protiv plača.

I još jedan savjet plus. Suza se takođe možete spasiti ukoliko potopite glavice u hladnu vodu i ostavite ih nekih pola sata, međutim trik sa "brkovima" je instant rješenje, piše "Telegraf.rs".

Тагови:
  • 20:00 Моја Планина

    Наша екипа и овај пут отвара јединствени свијет зимских авантура и забаве на Јахорини и открива се оне њене чари које је чине омиљеним избором туриста за зимовање цијелог региона.

  • 20:30 Емисија: Ко те шиша (12+)

    ''Емисија: Ко те шиша (12+)

  • 21:00 Одметница (12+)

    Одметница (12+)

  • 22:00 Преко Атлантика (12+)

    ' ‘Преко Атлантика' историјско-драмска мини серија из 2020. године у режији и према сценарију Александера Еика.

  • 23:00 Филм (12+)

    ''Филм (12+)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм