Slavni glumac

Riječi Nebojše Glogovca o vaspitanju djece pogodiće mnoge roditelje

  • Извор: Агенције
  • 04.09.2023. 16:31

U jednom intervju glumac Nebojša Glogovac govorio je o vaspitanju djece, koliko je važno dati prednost životnim vrijednostima u odnosu na materijalno.

"Nematerijalne vrijednosti koje se ne mogu izraziti novcem su zaboravljene. Upravo na njih bi djeci trebalo skrenuti pažnju. Važno je da im povratimo vjeru u to da su hrabrost, poštenje i ljubav dobri. Djeca uče po modelu. Zbog toga je ključno da taj model bude ispravan i human, kao i da počiva na pravim vrijednostima. Svojim primjerom i ponašanjem dajemo im orijentir šta da rade u budućnosti", govorio je on.

Tako je proslavljeni glumac Nebojša Glogovac svojevremeno opisao zbog čega je važno da ulažemo u djecu, kao i koje vrijednosti bi trebalo da prenesemo generacijama koje dolaze.


Ova biljka

Ova biljka "rodila kao luda": Ratari trljaju ruke, cijena za trećinu veća nego prošle godine!

On je godinu dana prije smrti u video intervjuu snimljenom u okviru zajedničke kampanje UNICEF-a i magazina WANNABE govorio i o davanju.

"Činjenica da dajemo jer se dobro osjećamo ima tu jednu fleku. Hrišćanstvo i neka druga učenja propovijedaju da poklanjamo od srca, ne misleći o tome ni koliko ni šta smo pružili, da kada lijeva ruka daje, desna ne zna koliko. Međutim, mi dajemo, jer vjerujemo da smo dobri ljudi zbog toga što smo nekome pomogli. Ali dobro, neka je tako. Osjećam se kao dobar čovjek što sam nekom dao kintu ili pomogao nekoj baki da ponese voće sa pijace", rekao je, podsjeća "Yumama".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм