ATV

Hit

Pokazala stomak dva dana nakon porođaja: Video postao viralan

 • Izvor: Agencije
 • 24.08.2023. 19:07

Majke znaju šta za njihovo tijelo znači proći kroz devet mjeseci transformacije.

Mijenja se skro svaki dio tijela, ali stomak, naravno, najviše.

Kako bi to pokazala, tiktokerka Melisa Desm objavila je video u kojem je pokazala kako se njeno tijelo promijenilo od porođaja pa sve do mjesec postpartuma.

"Moje je tijelo bilo u stanju učiniti nevjerovatnu stvar, ali lagala bih kad bih rekla da mi je bilo ugodno u tijelu nakon porođaja. I to je u redu. U redu je željeti svoje tijelo prije trudnoće. Uvijek sam bila znatiželjna vidjeti kako se ženska tijela mijenjaju nakon porođaja. Ovo je moje", napisala je ispod videa koji je u kratkom vremenu postao viralan i trenutno ima gotovo četiri miliona pregleda.


Putin se oglasio nakon smrti Prigožina: Pravio je greške

Putin se oglasio nakon smrti Prigožina: Pravio je greške

Njen je realan prikaz ženskog tijela nakon trudnoće oduševio pratioce na društvenim mrežama koji su imali samo komentare podrške.

"Hvala ti na ovome, internet je danas prepun onih savršenih mama i njihovih ravnih trbuha gotovo odmah nakon porođaja, iako vrlo dobro znamo da je to vrlo rijetka pojava. Ovo bi trebala vidjeti svaka mama da zna šta može očekivati", samo je jedan od takvih komentara, piše "Index.hr"

@melissadesm My body was able to do an incredible thing but I would be lying if I said I was comfortable in my post-partum body. And that’s ok. It’s ok to want your pre-pregnancy body back. I was always curious to see how women’s bodies changed post-delivery. Here’s mine. #postpartum #laboranddelivery #pregnancy #pregnancytok #newmom ♬ To Build A Home - The Cinematic Orchestra

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 10:50 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:00 Serija: Veličanstveni vijek: Kosem (12+)

  Trideset sedam godina od smrti Sulejmana Veličanstvenog započinje zapanjujuća priča o vladarici Osmanskog Carstva Mahpeyker Kösem Sultan.

 • 11:40 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 12:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:15 Serija: Red Rok (R)

  Red Rok je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.