ATV

Mladić napustio kuću

DNK Test otkrio mračne tajne jedne porodice

  • Извор: Вечерњи.хр
  • 17.07.2023. 14:35

Da DNK testiranje nije uvijek najbolja ideja, pokazao je i slučaj koji je jedan mladić podijelio na društvenim mrežama.

Naime, ispričao je na Redditu šta se dogodilo nakon što je njegov brat otišao na DNK testiranje.

Priča je započela kada je njegov 21-godišnji brat naručio set za DNK testiranje kod kuće, zbog kojeg je bio vrlo uzbuđen.

Iako su ga roditelji pokušali odgovoriti od testiranja, on je ipak odlučio da preduzme taj korak, a sedam dana nakon toga roditelji su i sjeli sa svojim sinovima kako bi razgovarali o njihovom začetku, prenosi "Mirror".


Voditeljka

Voditeljka "Slagalice" pokazala savršeno tijelo u bikiniju

"Rekli su nam kako su mojoj majci ljekari rekli da nikada neće moći imati djece, a potom je tata rekao i kako je moj brat bio začet kada su naši roditelji bili u prekidu. To zapravo znači da je brat bio začet nakon odnosa na jednu noć. Moj brat je bio vrlo tih nakon cijelog razgovora, čak i nakon što mu je tata objasnio kako je on i dalje njegov sin", objasnio je.

"Tata je isto rekao da ga nije briga što je mama trudna s drugim čovjekom i da će ga voljeti kao što bi volio svoje dijete. Svi zajedno smo se grlili jer smo znali da je on svejedno dio porodice", kazao je.

Uprkos tome, brat je svejedno odlučio da ode.

"Slao sam mu poruke i kad god bi mi odgovorio je zvučao ljutito, što potpuno razumijem. Danas se vratio i ja sam ga zagrlio. Vidio sam da uzima malo odjeće i odlazi sa dva ruksaka", dodao je.


Rad u fabrici zamijenili onim na njivi: Bolji posao nego sa fakultetskim diplomama

Rad u fabrici zamijenili onim na njivi: Bolji posao nego sa fakultetskim diplomama

Kada je brata pitao kada će se vratiti, kazao mu je kako "vjerovatno neće".

"Jednostavno mi je rekao da ide bilo gdje, samo da nije ovdje. Osjećam se jako izgubljeno i ne znam šta da napravim", rekao je mladić. 

Ljudi u komentarima mišljenja su kako bi njegov brat trebalo sam sa sobom da "probavi" cijelu situaciju.

"Ovo je za njega veliki šok i treba mu to doći do glave i pomiriti se s tim. Mislim da trenutno ne možete učiniti ništa osim da mu date vremena. Sve će biti u redu. Samo se treba prilagoditi činjenici da mu je cijeli život upravo bio okrenut", zaključio je jedan komentator, prenosi "Vecernji.hr".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: