ATV

Ne žale se

Četvoročlana porodica živi u svega 28 kvadrata

  • Извор: Агенције
  • 30.07.2023. 02:00

Moderan i komforan život podrazumijeva veliki životni prostor.

Međutim, ono što smo zamislili i počeli da gradimo, vremenom se pretvara u "rupu bez dna" pa nam je teško stan ili kuću opremiti tačno onako kako nam prija.

Ali postoje porodice koje se zadovoljavaju sa malo kvadrata i u njima žive skladno i bez problema.

Danas vam donosimo priču o četvoročlanoj porodici sa dvoje male djece koji su svoju sreću našli u stanu od 28 metara kvadratnih.

Na ovako malom prostoru skockali su kuhinju, dnevnu i spavaću sobu, dok jedina prostorija sa vratima u ovom stanu je kupatilo.

Ipak, Ketrin se ne žali, naprotiv - ona smatra da im je ovaj život omogućio da se kao porodica povežu i zbliže još više.

Stan je prvobitno imao samo jednu sobu i kupatilo, ali je ovaj bračni par pomoću police za knjige pregradio sobu i tako se u prvom dijelu nalazi kuhinja i dnevna soba sa krevetićem dok se u drugom dijelu sobe nalazi veliki bračni krevet koji je ujedno i spavaća soba ovog skromnog bračnog para.

Djecu čuvaju kod kuće, a zanimljivo je što oboje rade od kuće pa im je ovaj prostor od 28 kvadrata ujedno i jedini radni prostor koji imaju.

Dok se djeca igraju, njih dvoje rade i vode računa da svi budu zadovoljni.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм