Остаје јер му пријате као особа

Знакови који откривају да вас мушкарац више не воли

  • Извор: Б92
  • 26.05.2024. 14:24

Да ли сте се икада запитали да ли је ваша веза постала превише комфорна?

Ово су три знака која показују да да није заљубљен у вас, али остаје у вези јер му пријате као особа.

1. У вези сте из погодности

Чини се да је све савршено и на мјесту већ дуго времена. У свему томе постоји рутина која вам се увукла у животе. Када вас пријатељи питају у чему уживате у вези, ви им кажете да је то зато што је лако бити с њим.

Али да ли љубав треба да изгледа овако? Или је то резултат тога што двоје људи ужива у друштву једно другог јер им је само пријатно? Од активности у које се вас двоје упуштате до тема за разговор  у суштини је сваког дана исто. То је рутина.

Он се не труди да створи посебна сјећања, осим можда кључних датума као што су рођендани или годишњице. Требало би да постоји жеља код обје стране да растете, испробавате нове ствари и постајете ближи једно другом, умјесто да дозволите да веза стагнира.

2. Он одлаже разговоре о будућем планирању

Разлог зашто је овај знак лако превидјети је тај што ће он давати нејасне приједлоге за будуће планирање, попут разговора о томе гдје да се смјестите.

Ако је ваш партнер заиста заинтересован за планирање будућности, он би сјео и пажљиво разговарао о томе да проведете остатак живота заједно. Говорило би се о планирању породице, могућности заједничког усељења и управљању финансијама.

Можда ћете бити сигурни да он с времена на вријеме покреће тему будућег планирања, али ако је тако већ неко вријеме, ваш мушкарац ће можда бити више заинтересован да задржи статус кво умјесто да однос подигне на виши ниво.

А ова жеља да останете на овом комфорном нивоу је снажан показатељ да вас ваш мушкарац не воли. Није вољан да пролази кроз тешке разговоре, потенцијалне изазове и теме свађе јер једноставно нема интересовања.

3. Постоји минималан напор када је у питању рјешавање сукоба

Када се посвађате, да ли се брзо извињава? Иако ово може изгледати као добра ствар на површини, он жели да брзо стави ову ствар испод тепиха умјесто да се заиста бави основним проблемима.

Када се проблем поново појави, исход је вјероватно исти. Брзо ће се извинити или ће покушати да избјегне даљу дискусију на ту тему тако што ће промијенити тему.

Ако примијетите ово, ваш мушкарац вјероватно има предност да задржи мир, умјесто да се бави проблемима како би ојачао везу.

Конфликти су непријатни, не само због негативних емоција које изазивају, већ и због накнадних разговора. Тјерају нас да будемо рањиви, да покажемо ко смо заиста и да се крећемо по темама које могу бити непријатне.

Постоји ризик да чак и изгубимо особу на крају. Али истински вољети некога подразумијева да га волите онаквог какав јесте. Можда постоје неке непомирљиве разлике, али на вама двоје је да одлучите куда ћете кренути, пише сајт Хак Спирит.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: