ATV

Tешко доживе велику љубав

Жене у овом знаку није лако освојити

  • Извор: Агенције
  • 28.11.2023. 09:18

Жене у овом знаку најчешће остају неудате, oне тешко доживе велику љубав, није их лако освојити. У питању је жена Јарац.

Њен однос према животу је реалан. Она воли постојаност. Цијени само оне људе који имају одређене вриједности у складу са њеним размишљањима.

У животу не воли да губи вријеме на неозбиљне или безвриједне ситуације. Реалиста је и одличан организатор.

У послу, као и у животу, ни на који начин не жели да привлачи пажњу других. Ради дискретно и марљиво као мрав. Самоћа је њено уточиште.

Не може се рећи да је велики оптимиста, живот је за њу нешто веома озбиљно. Од њега не очекује велику радост, не вјерује ни у каква чуда.

Жену Јарца није лако освојити. Са њом љубав не може доћи као гром из ведра неба. Жене Јарчеви ријетко доживе велику љубав. Када воли или боље речено, када одлучи да то призна, то се обично дешава након дужег познанства са мушкарцем. Љубав се са њом полако рађа.

Ни вријеме ни физичка раздвојеност не могу да поремете њену љубав. Додуше, њен партнер мора бити максимално стрпљив. Жене Јарчеви често ступају у брак када загазе у зрело доба, више по вољи разума него из страсти.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм