Можда ће вас изненадити

Ово је најпопуларније мјесто у кући за вођење љубави

  • Извор: Агенције
  • 10.06.2024. 22:50

Кључ за одржавање вашег сексуалног живота на нивоу значи испробавање нових потеза у кревету, различите технике предигре или непознате локације.

Нешто ново ће загарантовано оставити вас и вашег партнера да жудите једно за другим, а према новом истраживању, многи су учесници одушевљени новим триком.

Истраживање које је провео "Skyn Comndoms" показало је да 78 посто људи од 18 до 34 године зачињавају ствари вођењем љубави у дневном боравку.

Остала мјеста за секс укључивала су туш, затим ауто, вањски простор и плажа. Претпоставка је да је плажа посљедња јер пијесак на погрешним мјестима није тако забаван, а такође је и прилично прљав.

Међутим, не мора то бити искључиво дневни боравак што се тиче куће. Стручњак за менопаузу и либидо, докторка Схахзади Харпер, тврди да је кухиња најбоље мјесто у кући за вођење љубави. Иако би можда, на прву лопту, сви одустали од овог приједлога, јер се по питању хигијене не чини као идеалан избор, докторка Харпер тврди да секс у кухињи има једну велику предност за разлику од оног на кревету – много је бољи за сагоријевање калорија!

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм