Истраживање је показало

Ово је најпопуларнија поза у интимним односима код свих генерација!

 • Извор: 24сата.хр
 • 29.03.2024. 16:31

Ово је најпопуларнија поза у интимним односима код свих генерација!

Откривамо вам који то положај увјерљиво побјеђује!

"Бејби бумер" (отприлике 1946-1964), генерација Икс (отприлике 1965-1979), миленијалци (отприлике 1980-1994), генерација З (отприлике 1995-2012)... Човјек би помислио да су преференције генерација различите да не могу бити различитије. Па чак и ако је то случај у многим подручјима (неки желе максималну слободу, док други чезну за сигурношћу, итд.), према једном истраживању сви се слажу у једном: најбољем сексуалном положају.

Истраживање показало: Ове ствари људи више воле од секса

Истраживање показало: Ове ствари људи више воле од секса

Генерално, људи данас мање упражњавају секс него прије, али кад то раде, највише желе одређени положај. Откривамо вам који то положај уверљиво побјеђује!

Овај сексуални положај популаран је међу свим генерацијама

Како би то појаснили, компанија "Биспок Сурџикал" испитала је 1.000 људи о њиховим жељама у кревету. Испоставило се да је псећи положај (doggy style) крајњи фаворит.

Истраживање је такође открило зашто је псећи стил толико популаран: у овом положају могућ је дубљи продор, што је идеално за интензивнију стимулацију Г-тачке. Уз то, доминантност и покорност могу се доживјети јако добро.

Докторице објасниле шта може да се деси послије аналног односа

Докторице објасниле шта може да се деси послије аналног односа

Најмлађа генерација З најчешће је извјештавала о сексу "отпозади", наиме у просјеку 10,6 пута мјесечно. Миленијалци су били приближно на истом нивоу, док је генерација Икс (9 пута мјесечно) и "бејби бумер" (6,6 пута мјесечно) рјеђе практиковала ову позу у кревету.

Иначе, на другом месту сексуалних положаја је класични мисионарски положај, а слиједи га "каубојка". Надаље, али са знатно нижим процентом, испитаници су и даље фаворизовали обрнуту "каубојку" и лотос.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

  Серија: Ко те шиша (12+)

 • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 22:45 Филм

  ''''Филм

 • 00:55 Ноћни програм

  Ноћни програм