Исповијест

''Мој муж је постао религиозан и то је окренуло брак наглавачке'' Жена се пожалила на Редиту

  • Извор: Курир
  • 30.05.2024. 22:21

Брачни живот некада умије да буде изазован, а многе партнере на изазов стављају непредвиђене околности на које не могу да утичу.

Једна 34-годишња жена подијелила је своје "брачне проблеме" у нади да ће пронаћи рјешење и изгладити односе са мужем. Ова објава на Редиту изазвала је опречна мишљења.

О чему је ријеч?

Наиме, како тврди, повратак религији њеног мужа оставила је разарајући утицај на њихов интимни живот.

За себе каже да је паганка, истиче да јој религија сама по себи није проблем, али је мужевљев повратак католичанству погубно утицао на њихов однос.

Медвјед упада у куће и краде: Видео запалио интернет, добио надимак Орео

Медвјед упада у куће и краде: Видео запалио интернет, добио надимак Орео

- Мој муж је недавно одлучио да се врати у католичку цркву након што ју је напустио практично читав свој одрасли живот. Са његовим поновним приступањем цркви, то је покренуло његов ОКП (опсесивно компулсивни поремећај) и постао је веома скрупулозан. Синоћ ме је заскочио са информацијом да више не можемо да будемо интимни ни на који други начин осим у мисионарској пози - навела је.

Због промјене у вјеровањима, њихов сексуални живот се промијенио јер више немају предигру, која је за њу веома важна.

- Ово ми је рекао одмах након што сам му се пожалила да ми је потребно више интимности која не укључује директну пенетрацију, јер он пати од преране ејакулације... Што ме оставља фрустрираном и неиспуњеном.

Вијетнамка Лис се удала за Жарка, мајка се престрашила: ''Ово није Сирија!''

Вијетнамка Лис се удала за Жарка, мајка се престрашила: ''Ово није Сирија!''

Како је објаснила њен партнер не жели да пристане на компромис и да је њихов брак "на ивици развода":

- То ће уништити животе наше дјеце. Покушала сам да му кажем да је потпуно неправедно да ми овако намеће своја вјерска ограничења, али он неће да попусти, јер је у његовим очима то "гријех"... Помози ми Редит - новоди она у тексту који преноси Мирор.

Опречне реакције

Будући да се обратила за савјет многи корисници подијелили су своје мишљење о њиховом односу.

"Развод неће уништити животе ваше дјеце. Остатак у токсичном браку хоће", "Можете да покушате са савјетовањем (очигледно не преко његове цркве). Али ако он не оде, развод се чини као једина опција – не само због сексуалних проблема, већ зато што ћете бити предалеко један од другог по многим питањима."

Како је лудак залудио Хрвате и замало направио секту

Како је лудак залудио Хрвате и замало направио секту

Ипак, неки сматрају да постоји могућност да њен супруг није у потпуности искрен, те да крије одређене ствари од ње.

- Говорим ово као бивши католик - апсолутно му је дозвољено да вас доведе до оргазма и на други начин све док имате и 15 секунди регуларног интимног односа. Он вас лаже о томе шта Црква проповеда вјероватно да сакрије неке своје проблематичне разлоге.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм