"Атлас"

Упркос бројним критикама, филм са Џенифер Лопез тренутно најгледанији

  • Извор: Блиц
  • 11.06.2024. 16:02

Упркос томе што је био на мети опасних критика, нови филм на Нетфликсу са Џенифер Лопез у главној улози успјело је погледа 60 милиона људи и тренутно је најгледанији филм на овом стриминг сервису и у Србији.

Научнофантастични филм “Алтас” био је на удару критика још како се појавио трејлер за овај наслов. У синопсису се открива да Џенифер Лопез глуми “бриљантну аналитичарку података са дубоким неповјерењем у вјештачку интелигенцију, али њено мишљење се мијења када мисија да ухвати одметнутог робота крене по злу”.

Након гледања трејлера многи су окарактерисали “Атлас” као покушај да Нетфликса да нас новим филмом “убиједи” да вјештачка интелигенција није лоша, након што је ова стриминг платформа била критикована због употребе АИ у једном документарцу.

Други су се жалили да им је изгледало као да су “видјели цијели филм” у дугом трејлеру од два и по минута.

Критика била брутална

На сајту Роттен Томатоес има ужасавајуће низак скор од 18 одсто позитивних оцјена на основу невјероватних 98 рецензија критичара. Публика је била мало блажа, са 46 одсто позитивних оцјена од стране преко хиљаду рецензија.

Критика се углавном жалила на лош сценарио, причу са доста рупа, неспретне дијалоге и лоше специјалне ефекте, док су поједини пронашли и позитивне аспекте овог Нетфликсовог филма – занимљива премиса и пристојна глума Џенифер Лопез.



Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:55 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 13:30 Емисија: Енерго клуб (Р)

    ''Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће?

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.