U organizaciji Predstavništva Srpske

U Beču održan koncert Dječijeg hora "Vrapčići"

  • Извор: АТВ
  • 22.10.2022. 20:33

U Beču je večeras, u organizaciji Predstavništva Republike Srpske u Austriji, održan koncert Dječijeg hora "Vrapčići" iz Banjaluke.

Koncert je održan u prepunoj sali Alberthale u Beču, gdje su se nizali hitovi ovog čuvenog hora koji sljedeće godine obilježava 30 godina postojanja, saopšteno je iz Predstavništva Srpske u Beču.

Ulaz na koncert bio je besplatan, a riječ je o poklonu Predstavništva Republike Srpske u Austriji, te "Vrapčića" i njihovog dirigenta Branislava Đakovića.

Šef Predstavništva Republike Srpske u Austriji Mladen Filipović rekao je da je ovo treći koncert poznatog banjalučkog dječijeg hora u Beču.

"U pitanju je poklon djeci, odnosno dijaspori u Beču, a plan je da u skorije vrijeme organizujemo koncert i u Lincu, Gracu, Salcburgu...", dodao je on.

On je najavio i druge aktivnosti Predstavništva, koje će biti realizovane u narednih nekoliko sedmica.

"Istakao bih i prezentaciju turističke ponude Jahorine, što je značajno za predstojeću zimsku sezonu", naglasio je Filipović. 

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм