Никога не оставља равнодушним

Татјана Марин - жена која руши све стереотипе, полицијски службеник и писац

  • Извор: АТВ
  • 25.11.2023. 08:31

Књига "Трагом мојих мисли", аутора Татјане Марин, руши све стереотипе. Она је професионалан, објективан и строг полицијски службеник преко дана, навече се претвара у креативног књижњвника, који осликава њену праву личност.

- Ја читав живот пишем. Писање је моја прва љубав. Чак бих то писање изједначила са својим полицијским послом и обоје волим истим интензитетом - каже Татјана Марин, аутор књиге "Трагом мојих мисли".

Књига је саткана од 138 прича у којима sу уткане најдубље мисли, виђење свијета, пријатељи и околности које проживњавају сви људи, а не само аутор. А како и сама Татјана каже, чак и од колега, полицијских службеника, има велику подршку.

- Од колега имам подршку. Већина колега већ зна да ја један дужи период пишем, тако да нису пуно изненађени. Ми свакако, у нашој свакодневници, када разговарамо они кажу "Ој Тања, опет филозофираш". Филозофија је наука коју ја изузетно волим и драго ми је што сам баш у овој књизи могла да дођем до изражаја баш у тој области филозофије - додаје Татјана.

Рецензент књиге Данијела Мрда рекла је да је Маринова, прије свега, изузетан полицијски службеник и да је дала немјерљив допринос локалној заједници у превенцији вршњачког насиља, као и у раду са просвјетним радницима и родитељима ученика.

Маринова је особа која никога не оставља равнодушним, а такви су и њени текстови, рекла је Јадранка Регоје рецензент књиге, те окарактерисала ово дјело као медитативну прозу.

Татјана Марин, већ припрема и своје друго дјело. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.