Анимирани филм

Супер Марио добија наставак

 • Извор: Индекс
 • 13.03.2024. 09:55

Анимирани хит филм "The Super Mario Bros.movie" добиће наставак, јавља Холивуд репортер.

Наставак ће имати премијеру 3. априла 2026. године, скоро три године након премијере оригиналног филма.

На наставку ће радити редитељи оригиналног филма, Арон Хорват и Мајкл Јелениц.

Крис Меледандри, из анимираног студија “Илуминајшн”, потврдио је да су аниматори већ почели да стварају концепте за нови филм.

– Ускоро почињемо с анимацијом и можете бити сигурни да ћемо пазити на сваки детаљ како би све испало савршено – изјавио је Меледандри.

Први филм прати Мариа и његовог млађег брата Луиђија који су радили као водоинсталатери у Бруклину прије него што их је мистериозна цијев одвела у Краљевство гљива.

Главне улоге имају Крис Пат и Чарли Деј, а остатак глумачке поставе чине Киган-Мајкл Кеј, Џек Блек, Себастиан Манискалко и Ања Тејлор-Џој.

Шигеру Мијамото из Нинтенда изјавио је да ће овај пут додатно проширити причу о Супер Марију те да ће нови филм имати оптимистичну и забавну причу.

“The Super Mario Bros” прошле је године више од 1.3 милијарде долара, што га чини другим најуспјешнијим филмом 2023. године, одмах иза блокбастера “Барби”.Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 19:43 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

 • 19:50 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:55 Временска прогноза

  Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

 • 20:00 Емисија: Бинго

  Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

 • 20:30 АТВ Специјал: Крим

  Завирили смо у најскривеније, најљепше, али и најмрачније кутке Крима. Откривамо: Шта су на кримском полуострву радили Стари Грци? Гдје се налази колијевка руског православља? Како је ово руско полуострво помирило антику, оријент и византијско насљеђе?

 • 21:00 Филм: Зваћу те По (12+)

  Филм: Зваћу те По (12+)