"Последњи стрелац"

Стиже акциони трилер са Ненадом Јездићем у главној улози

  • Извор: Б92
  • 11.03.2024. 14:00

Филм "Последњи стрелац", нови српски акциони трилер сутра 12. марта се премијерно приказује, а у биоскопе широм Србије стиже 14. марта.

Овај узбудљиви трилер режирао је Дарко Николић, а на велико платно се враћа Ненад Јездић који игра главну улогу у овом филму.

Јездић игра инспектора Курузовића. Прича прати његову драматичну борбу са прошлошћу након губитка вољене супруге, а све се компликује с повратком дугогодишњег непријатеља, криминалца Атанасија, кога тумачи Миодраг Крстовић. Али ово је само почетак авантуре коју предводи г. Балтазаревић, кога је сјајно представио Милош Тимотијевић.

– Ја волим изазове. Добио сам један занимљив текст Банета Јанковића и рекао сам – хајде да пробам да се упустим у ово. Имао сам одличну сарадњу са глумцима. Оно што је било напето били су ти изазовни услови, да за релативно кратко вријеме снимимо један играни филм, и на крају крајева сам презадовољан како је све то испало. Заправо, једва чекам да га публика види – рекао је редитељ Дарко Николић.

Главни глумац Ненад Јездић истакао је шта му је посебно дало инспирацију када је ова улога у питању.

– Ја сам суштинску, емоционалну инспирацију и емпатију нашао у томе што овај карактер опет некако своди свој животни рачун. Овај карактер је остао сам. Он је осуђен на живот и на једну емоционалну размјену са псом, вјеровали или не, и са понеким човјеком – рекао је Јездић, који је похвалио глумачку екипу:

– Мени је било најинспиративније да човјек своју најизразитију емоцију успоставља са псом и са спомеником своје трагично преминуле жене. И то је оно гдје сам ја нашао највећи простор и радост рада на овом пројекту – навео је Јездић.



Пратите нас и путем Вибера

Тагови: