Очарала регион

Шта можете очекивати у наставку серије Сјене прошлости

  • Извор: Агенције
  • 08.10.2024. 19:28

Серија Сјене прошлости очарала је регион и приковала гледаоце за мале екране.

РТЛ је сада објавио шта можете очекивати у наставку серије, односно у епизодама које слиједе.

Епизода 27

На вечери коју је организовао Едо напетост расте јер он има план открити истину Шимуну и Томи о догађајима који су се догодили прије двадесет година.

Ко је згодна инспекторка у серији Сјене прошлости

Ко је згодна инспекторка у серији Сјене прошлости

Но Олга га спречава у том науму. Мато је љут и суочава се с Бланком када открије да му је избрисала Анину поруку. Хрвоје, кртица у Шимуновој фирми, одлучује се осветити Роберту те покварити пословање фирме.

Епизода 28

Ана је забринута када јој Шимун каже колико лоше фирма стоји. Ипак, она наставља одушевљавати све колеге на послу, нарочито једног.

Марта моли Еду да не говори о прошлости пред Шимуном и Томом, но он то одбија. Лукава Марта организује велнес викенд за себе, Шимуна, Паулу и Тому. Тамо им представља своју верзију догађаја из младости. Едо је под све већим притиском због Марте, а живот пун претварања у насељу се наставља.

Епизода 29

Сумње муче Марту и она све више вјерује да је Шимун вара те одлучује сазнати је ли то истина. Марта Шимуну открива шокантну истину о Олги.

Тему све више осваја регион и БиХ - али постоје озбиљни ризици

Тему све више осваја регион и БиХ - али постоје озбиљни ризици

Мато и Бланка желе Нику и Борну одвести на викенд, но хоће ли Ана допустити? Паула примјећује Олгину нову надмоћ у кварту те је одлучује  искористити за себе.

Епизода 30

Марта је пред сломом због сумњи да јој Шимун скрива истину о својој фирми. Роберт је смирује увјеравајући је да нема због чега бринути. Олга почиње уживати поштовање других становника у насељу, што Марти јако смета. 

Шимун говори Олги што је сазнао. Хоће ли се њихов однос због тога промијенити? Права драма тек почиње јер Шимун има озбиљних пословних проблема који могу значити финансијски крах за њега и његову породицу.


(Фото: РТЛ)

Пратите нас и путем Вибера